Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Bejönnek még a mai fiataloknak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejönnek még a mai fiataloknak a rockerek, lányok?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Pl.

2017. aug. 15. 20:52
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Szerintetek miért annyira előítéletesek az emberek a rockerekkel szemben?
2017. aug. 16. 09:57
 12/17 anonim ***** válasza:

Egy bizonyos kortól már azt mondom, hogy érdemes komolyabban öltözködni. Nem csak a lányok miatt, hanem a munkahely miatt is. Ha 20 fölött is bakancsban akarsz járni télen-nyáron, a lányok furán fognak nézni az utcán. Én azt vettem észre, hogy aki "rocker" és "punk" a 20-as éveiben is, azok éretlenebbek és komolytalanabbak. Nekem is volt tiniként ilyen korszakom. Kinőttem öltözködés terén, viszont még mindig hallgatom a rock, metal és punk zenéket, amikot régebben is szerettem.

Azt mondom, hogy ha zenekarban játszol és imidzs miatt kell az ilyen ruha, akkor nincs gond. Iskolába meg munkahelyre biztos nem vennék fel nyáron bakancsot (nem is értem, hogy lehet kibírni és miért jó).

2017. aug. 16. 10:28
 13/17 anonim ***** válasza:

Persze hogy bejönnek :)

És az igénytelen rockerek miatt, meg mivel mások.. Persze az is hozzájárul hogy valamiért ez benne van az emberek fejében... A skinheadeket se bírják, pedig velük sincs gond, a metalheadeket meg főleg utálják :D

Az emberek nem kedvelik azokat a dolgokat amik mások, vagy nem tudják őket megérteni. És valószínüleg félelmet is gerjeszt bennük a bakancsod. Legalábbis az én bakancsomat ezért tiltották ki a refkó suliból... :D

Meg ugye azt hiszik hogy a Sátánt imádod és gyerekeket áldozol :DD

17/l

2017. aug. 16. 10:29
 14/17 anonim válasza:
NAGYON *-* 15/L
2017. aug. 16. 13:23
 15/17 A kérdező kommentje:
De ha van kedve egyszeruen beszelgetni valakinek, irhat :)
2017. aug. 16. 13:57
 16/17 anonim válasza:

Nekem nagyon, beszélgetnék is, mert nincsenek rocker barátaim :P nagyon-nagyon fiatal vagyok, tudom, de haverkodni végül is bárkivel lehet xD szal írhat nekem bárki :'D

12/L

2017. szept. 21. 22:35
 17/17 anonim válasza:
Ha Sidire hasonlítasz, szerintem bármelyik rocker csajt megkaphatod xDDDD előző vagyok :'D
2017. szept. 21. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!