Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejönnek még a mai fiataloknak a rockerek, lányok?
Akinek bejönnek a rockerek, az maga is rocker vagy igencsak a stílust kedvelő. Nekem csak a rocker pasik jönnek be, de pl hánynom kell a divatrockerektől, akik a bakancson és a málhán kívül mást nem ismernek, bár szerintem ilyenkor csak keresik önmagukat és a hozzájuk illő stílust. Párom rocker legalábbis a metált és a rockot szereti nap 24-ben és neki is van málhája, de nem mindig hordja csak ha sok cuccot kell vinnie. Megtalálta szerencsére az arany középutat. Inkább hord Harcos ruhát mint zenekarosat, de persze ez nem jelenti azt hogy olyat egyáltalán nem hord mert sok Kárpátiás pólója is van. Lánc neki is van, de az pici szemű és vékony, szerény, ami szerintem minden öltözékéhez passzol és nem tűnik kutyaláncnak.
Sok sikert a továbbiakban, ha megtalálod te is a középutat egyből több, komolyabb csaj vet rád szemet.
Ez most pont nem ugy fog hangzani, de szereny vagyok, amit kapok megelekszek vele, de ez nem azt jelenti,hogy nem dolgozok keményen. 2 nyelvet beszelek. 4-5 parfumom van, es utalom a budos, igényteken embereket.
18f
Ezek alapján semmi ban veled, és ha hasonlítasz a képen szereplő férfiakra akkor biztos lesz barátnőd :D
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!