Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 15 éves fiú és egy egy 12 éves lány között leget valami?
Figyelt kérdés
A fiú 15 9-be megy en 12 7-be mennek de 6-ba megyek. Kb. 3. Osztalyba szerelmes voltam bele es ne mondjatok hogy ennyi idosen nem lehet nekem eskuszom sikerult..😂 es meg mindig tetszeget azert mondtam le rola mert regen egyaltalan nem erdekeltem mostanaban pedig mindig beszelunk ha kirakok egy kepet likeolja mondta hogy maj talizzunk meg kerdeztem hogy 10/? Es os 10/13-at irt. Akkor lehet valami?2017. aug. 12. 12:52
2/9 anonim válasza:
egy 15 éves már bőven tini, egy 12 éves még gyerek. szóval szerintem ebből nem nagyon lehetne hosszútávú kapcsolat, max megdönteni akar, ha jó csaj vagy... mert lehet, külsőre már érett, meg nőies vagy, de bocsáss meg, elképzelni sem tudom, hogy egy 12 éves szellemileg érett egy igazi kapcsolatra. mondjuk más kérdés, hogy a 15 éves fiúk sem érettek, csak a farkuk után mennek.. de 12 évesen meg még ne akarj szexelni. tudom, hogy te nem arra mész, de ő minden kétséget kizáróan igen, mert ha nem csak dugni akarna, akkor a saját korosztályából válogatna. ennek a kapcsolatban max 3-4 év múlva lehetne már jövője.
3/9 anonim válasza:
Édes istenem... Egy 15 fiú jól meg akar dugni. Mikor beszélgettetek ti 15 éves fiúkkal utoljára???
Csak hogy a kérdésre válaszoljak, kb. semmi nem lenne belőle, ha összejönnétek is, nagyon gyerek vagy még. Tapasztaltam, ahogy a fiú osztálytársaim 7.es lányokat fűznek, és csak nevettem rajtuk. Ahogy a kézfogás is kompromisszummal működött.
5/9 anonim válasza:
Nem hinném, egyébként túl fiatal vagy.
6/9 anonim válasza:
Ettől akadok ki igazán "7be mennék" ha visszamaradtál egy évet az nagyon sokszor azért van mert szellemileg nem voltál elég érett az iskolába ebből lehet arra következtetni hogy éretlen vagy ahoz hogy tartós kapcsolatod legyen egy nálad ráadásul idősebb fiúval. NE érts félre nem vagyok sokkal idősebb de fogadd meg a tanácsom és ebbe a románcba ne nagyon menj bele.
7/9 A kérdező kommentje:
6-os nem azert maradtam vissza mert szellemileg nem voltam eleg erett hanem azert mert evvesztes vagyok. Nem bekepzeltsegbol de kulon fejlesztesre kellett jarnom mert szinte 4 osztalyig semmi tanulas nelkul voltam kituno es most 6 osztalyos gimmnaziumba vettek fel😊
2017. aug. 13. 14:44
8/9 anonim válasza:
Szia!...: ) Szerintem mint ahogy az előzők is mondták te ezt egy kicsit máshogy érted mint ő, és ebből még csak rossz sülne ki. Szerelmesek még az ovisok is lehetnek ezzel nincs gond, viszont egy 15 éves fiú mást akarna egy 12 éves lánytól alapból. És tisztelet a kivételnek biztos sokan nem erre mennek, de nagyon-nagyon sok fiú nem csak a tapasztalt lányokat szereti hanem... Szóval érted. Valami nem tudom, hogy kialakulhatna-e. Szerintem gondold végig a dolgokat alaposan mert nem mindegy, hogy az egyik fél csak azért akar mert (...) vagy szerelmet. : ) 13/L lány (Nem okítás szimpla tanács vagy vélemény. Hello!)
9/9 anonim válasza:
15 és fiú vagyok, próbáljuk ki :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!