Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rettenetesen féltékeny vagyok mindenre és mindenkire . Ez örökre így lesz?
Az üzenet kitörlés valóban nagyon nagyon gyanús.
Viszont ameddig magadban nem rendezed ezeket a dolgokat addig minden párkapcsolatod ilyen lesz..
Kedves hetedik válaszoló!
Tényleg nem azzal van a bajom, hogy pár szót "kijavított" a mobiltelefon, hanem azzal, hogy az egész szöveg összecsapott, ezáltal élvezhetetlen az olvasása. Az egyes írásjelek hiánya már a kérdező hibájából fakad, amit nem lehet egy készülékre ráfogni. Annál jobban semmit sem utálok, ha valaki nem képes értelmezhetően fogalmazni. Nem kell hozzá hókuszpók, csak egy kis nyelvtan gyakorlás. Egyébként is, ha én kiírok valamit egy olyan helyre, ahova sokan feljárnak, akkor az a minimum, hogy legalább egyszer átolvasom, amit írtam, majd kijavítom az esetleges elírásokat.
Ami, pedig engem illet: Nem vagyok idióta, és a való életben is adok a helyesírásomra, nem csak az interneten. Köszönöm!
Kérdező, én akartam neked írni rendes választ, de látva a reakcióidat, világossá vált számomra, hogy egy hisztérika vagy. Még egy ilyen kis hülyeséget sem vagy képes kezelni normálisan, hogy figyelmeztettek a helyesírásodra. Ahelyett, hogy magadban keresnéd a hibát, rögtön vagdalkozni kezdesz. Kb. ez jellemző a párkapcsolatodra is.
Egyébként is úgy működik ez a dolog, hogy ha nagyon rá vagy kattanva valamire, akkor az biztos megtörténik veled. Azért csal meg mindenki, mert állandóan ezen görcsölsz, és a párkapcsolataid erről szólnak, hogy a pasikra rászállsz, hogy csalnak-e. Szinte adja magát a dolog, hogy megcsaljanak, egy ilyet én is csalnék fűvel-fával. Az olyan nőt lehet csak tisztelni, akin látszik, hogy megvan a természetes bizalom, a normális emberi kapcsolat. De hogy más pasik miatt az újabb és újabb pasiknál is görcsösen féltékenykedsz, az nem normális.
Akkor nem is kell senki.. úgy is mindig én rontom el.. egyébként teljesen igazad van
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!