Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ütötted már meg a barátnődet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ütötted már meg a barátnődet?

Figyelt kérdés
Mit éreztél utána?? A lány élvezre vagy kiakadt rajta?? TÖbb nőt/lányt is megütnél, ha úgy adódna??
2017. aug. 6. 20:31
 1/10 anonim ***** válasza:
Sosem ütnék meg egy nőt....
2017. aug. 6. 20:32
 2/10 anonim ***** válasza:

Aki élvezi a verést, az pszichésen beteg.

Soha nem ütném meg!

2017. aug. 6. 20:33
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Igaz hogy nincs barátnőm De ha lessz akkor biztos hogy NEM ütném meg.. Ha megcsalna akkor meg elvállni nos ennyi.. probléma megoldva
2017. aug. 6. 20:37
 4/10 anonim ***** válasza:
76%
Egszer véletlen lekönyököltem de az tényleg véletlen volt, és bántam a dolgot, viszont mindketten barmok vagyunk, szóval pár helyen viccelődtünk azzal hogy verem őt és néztük a fejeket... TErmészetesen ő is tudta, hogy véletlen volt és megbocsájtott, ha élvezné a verést és arra kérne hogy üssem meg elhagynám szerintem akármennyire is szeretem , mert nem tudnám megtenni.. Jó ha nem is elhagynám de nyilván nem merném megtenni és csak nézném. Ne üssetek lányokat! Fos érzés volt az a véletlen könyökös is.
2017. aug. 6. 20:40
 5/10 anonim ***** válasza:
92%
Egyszer az exemet. Aznap szakítottam vele, és fejen dobott egy feles pohárral, de úgy hogy a fejemen tört, majdnem kiverte a szememet. Visszakézből kapott egyet, hogy mégis mit képzel magáról. Ez az első és remélem az utolsó ilyen eset. :)
2017. aug. 6. 20:42
 6/10 anonim válasza:
100%

Ez most attól függ. Én ütöttem már meg Őt és Ő is engem,de mielőtt nekem esne bárki,mi nagyon sokat "verekszünk" játékból. Mondjuk az inkább ilyen paskolás-féle. :D Birkózunk,bunyózunk,rám ugrik meg ellök,de sosem úgy,hogy fájjon. Egyszer véletlen olyan nyaklevest adott a játék hevében,hogy bele szédültem. Aztán olyan bűntudata lett,hogy elkezdett sírni. :D Bocsánat,nagyon elkanyarodtam.

Komolyan,dühtől vezérelve soha nem tudnék megütni még egy idegen nőt sem,nemhogy a páromat,akit szeretek. Ha már a szó nem hat,régen veszett fejsze nyele a kapcsolat... Nem segít,csak rosszabbat tesz. Sosem tartottam erős jellemnek az olyan férfit,aki egy nőt fizikailag vagy akár lelkileg is bánt,megaláz. 24F

2017. aug. 6. 20:50
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem férfi az aki egy nőt megüt, esetleg egy utolsó féreg.
2017. aug. 6. 20:56
 8/10 anonim ***** válasza:
22%
Én a nemek egyenlőségében hiszek :P szal jah... ha olyat tenne amiért egy srácot megütnék, akkor azért egy lányt is megütnék.
2017. aug. 6. 22:50
 9/10 anonim válasza:
Én sosem merném, de ő van hogy ad 1-2 nyaklevest :/
2017. aug. 6. 23:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Néha véletlen a hülyülés hevében, de komolyan soha nem ütött még meg és én sem őt.
2017. aug. 7. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!