Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikerülthet hosszú ideig vagy akár örökre együtt maradni?
Figyelt kérdés
Az a gáz hogy még csak 14 vagyok ő meg 15, úgyhogy elég fiatalok vagyunk még ilyeneken gondolkodni hogy örökre, de nagyon beleszerettem és úgy érzem hogy ő is nagyon szeret engem. Ő egy olyan fiú aki nagyon megbecsüli a lányokat, mivel nem futnak úgy utánna, és elég félénk, tisztelettudó, nem olyan aki játssza az eszét mint manapság a többség.. De mivel tudom hogy nehéz ilyen fiút manapság találni ezért nem akarom elveszíteni mert nagyon fontos nekem.. Azért tettem fel a kérdést mert tudom hogy minden szerelmes ezt mondja hogy "örökre együtt leszünk" blabla aztán a végén semmi nem lesz belőle, de én kíváncsi vagyok hogy mi a ti véleményetek vagy tapasztalatotok, mert én már csak reménykedek benne.. Meg egy kicsit csalódott is vagyok hogy mindenkitől ezt kapom hogy úgy sem fog sokáig tartani, még anyu is ezzel jött az imént hogy úgyis vége lesz mert a mi korunkban ez így szokott lenni stb.. Nekem meg pont bátorításra lenne szükségem mert nagyon rosszul esik hogy mindenki így áll hozzá és mindig ezen stresszelek. Szerintetek mi kell hozzá hogy évekig akár örökre fent tartsunk egy kapcsolatot? Tudom hogy a szerelem elmúlik, de nem is a szerelem a fő cél hanem az hogy minnél hosszabb ideig együtt lehessek vele, mert ilyen kedves, illedelmes fiút is ritkaság találni, és ezért tényleg megbecsülöm hogy van nekem... 14/l2017. aug. 3. 15:34
11/13 A kérdező kommentje:
Hát nemtudom, lesz ami lesz, én hosszútávra tervezek vele, ő is ezt mondja, de hogy mi lesz ebből, majd kiderül. Nyilván nem minden kapcsolat végződik úgy ahogy leírtad:) bulizni, haverozni így is lehet, de ha csajozni akar, akkor menjen isten hírével, keresek mást. Igazából róla annyira nem tudnám elképzelni, hogy valaha is átverne, és nem azért mondom mert ott van az a "rózsaszín köd", és próbálok minnél ésszerűbben gondolkodni, de ő tényleg nem az az ember, aki érettebben gondolkodik ilyen téren, és belenézek a szemébe, és megnyugszok a gondolattól, mert látom, hogy megbecsül és, hogy fontos vagyok neki. Igazából neki kicsi az önbecsülése, folyton szídja magát, és mindig azt mondja, hogy rá a lányok sosem néztek fiúként mert visszahúzódóbb félénkebb fiú volt mindig is(most is az) és hogy senki sem közeledett hozzá, vagy pedig mindig elbukott, ha tetszett neki valaki, ezért is becsül engem neg ennyire, és tudja, hogyha nem lennék, valószínű mást sehogy, vagy nagyon nehezen találna, de akkor sem lenne olyan jó mint velem, mert én vagyok az a lány akiről álmodott és, hogy bennem tényleg mindent megtalál, ami kellett neki. Mondta, hogy miután elmúlt a szerelem, azután is hűséges fof maradni, mert neki akkor is mindenképpen szüksége lesz egy párra, akivel mindent meg tud osztani, mert egyedül üresnek érzi magát. Ő tényleg nem ah a fiú aki csak "arra" megy, neki minden lelki kapcsolat fontosabb mint a testiség. Ami tudom furcsán hangzik mert ilyen korban minden másnál fontosabb a szex a fiúk többségének, de ő többre tartja azt, hogyha adok neki valamit, vagy mondok neki valami szépet, minthogy.... Na értitek mire gondolok
2017. okt. 19. 22:19
12/13 A kérdező kommentje:
*de ő tényleg az az ember
2017. okt. 19. 22:21
13/13 anonim válasza:
Én 16 vagyok és bízom benne hogy a barátommal halálunkig eggyütt leszünk.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!