Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátomnak nincs ideje rám?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomnak nincs ideje rám? Szakítsak?

Figyelt kérdés
Heti egyszer talákozik velem annak ellenére hogy 15 percre lakunk egymástol. Nem dolgozik, csak nyelvvizsgára készül...de azt mondja azert hogy legyen munkája majd és össze tudjunk költözni..de nekem fontosabb lenne ha szánna rám még fél órát a héten...mit csinaljak? Csak én érzem ezt picit érzelmi "zsarolásnak"?

2017. aug. 1. 20:10
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Ahj, utolso es szakitottatok vagy megváltozott?

Neki még barátai sincsenek nagyon szoval nem tudom mi lehet mögötte. :/

2017. aug. 1. 21:10
 12/14 anonim ***** válasza:
Akkor csak elképesztően rágörcsöl. Nem jó ha egy kapcsolatban nincs idő a másikra, pláne akkor, ha igazából lenne. Hívd el egyszer, mondd meg neki, hogy szeretnéd, hogy többet találkozzatok, illetve, ha ennyit tanul, akkor fura-nem fura, de nem fog fogni az agya. Nem jó túlterhelni, ha meg magol egész nap, akkor az semmit nem fog érni, mert érteni nem fogja. Teljesen ki fog merülni mind fizikálisan, mind emocionálisan, és ez nem tesz jót a későbbiekben sem a ti kapcsolatotoknak, sem pedig a vizsgának. Napi 2-3 óra megfeszített tanulás is rengeteg, pedig az csak egy fél délután. Minden nap találkozhatnátok, mondjuk tanul egy-másfél órát, veled összefut 2 órát, vagy amennyit akar, és újult erővel ha hazaér újra neki állhat a tanulásnak. De az, hogy egész nap tanul, és nincs ideje a barátnőjére, az nem normális. Pláne, hogy negyed órányi a távolság közöttetek.
2017. aug. 1. 21:35
 13/14 anonim ***** válasza:
Egyébként mióta tart ez az áldatlan állapot?
2017. aug. 1. 23:58
 14/14 A kérdező kommentje:
nyar eleje ota, azelott mashogy volt a napirendunk es tobbet lattam. Igazabol igy el tudom meg ezt viselni nyar vegeig mert sokat utazgatok plusz baratokkal vagyok de ha szeptembertol nem valtozik akkor beszelek vele es ha ugyse akkor ennyi volt :(
2017. aug. 2. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!