Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok. Tényleg ilyen fontos...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Tényleg ilyen fontos nektek, hogy egy fiú/férfi tökéletesen nézzen ki? Mi lehet az oka, hogy engem mindig visszautasít mindenki? szerintem nem vagyok csúnya

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy egyfolytában elveszik az önbizalmam az ilyen "kudarcok" után..Hova lejjebb. Hogy kéne kinézni már, hogy tetszek egy normális lánynak? Nem topmodellek után megyek. A szöveg az semmi gond. Én igazából barátságos módon viszonyulok ahhoz aki tetszik, barátként kezelem, nem nyomulok. Nem rontom el a dolgokat. De nem is a visszautasítás, hanem az, hogy nem kapom a jelzést, hogy oké haver léphetsz a következő szintre. Végső elkeseredésemben írom ki ezt, már nem tudok mit tenni. Világ életemben volt 2 barátnőm és azóta semmi.

2017. júl. 30. 10:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha így lenne, akkor senkinek sem lenne párja, mivel tökéletes ember nem nagyon van.
2017. júl. 30. 12:34
 12/18 anonim ***** válasza:
Én nem ismerek egy olyan lányt sem, akinek ez lenne a fontos. De biztos bennem van a hiba, hogy csak normális emberek vannak a környezetemben.
2017. júl. 30. 12:52
 13/18 anonim ***** válasza:
Nekem is küldhetsz képet.
2017. júl. 30. 13:18
 14/18 anonim ***** válasza:
kuldheted a kepet :)
2017. júl. 30. 16:08
 15/18 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha barátként közeledsz, akkor ne csodálkozz, hogy a barát zónában kötsz ki. XD
2017. júl. 30. 16:48
 16/18 anonim ***** válasza:

"Én igazából barátságos módon viszonyulok ahhoz aki tetszik, barátként kezelem, nem nyomulok. Nem rontom el a dolgokat. De nem is a visszautasítás, hanem az, hogy nem kapom a jelzést, hogy oké haver léphetsz a következő szintre."

Ez a baj. Ha nem a topmodellek vagy tinip.csák után mész, akkor nagy valószínűséggel a kiszemeltednek sincs túl sok önbizalma, el sem tudja képzelni hogy bárkinek tetszene, fél kezdeményezni, mert nem is feltételezi hogy többet akarsz mint barátság. Gondolj bele, ha te nem adsz neki semmi jelet hogy többet akarsz, neki miből kéne gondolnia hogy van esélye? Esélytelen pasiért meg mi sem szívesen kezdünk küzdeni, hidd el. Kezdeményezz, de úgy, hogy egyértelmű legyen. És ne add fel, ha egyenesen visszautasítanak, jön a következő.

19L

2017. júl. 30. 18:09
 17/18 anonim ***** válasza:
Küldhetsz képet, kíváncsi vagyok ^^
2017. júl. 30. 20:46
 18/18 anonim ***** válasza:

Nekem is elkuldod a képet? Leírom hogy helyes-e vagy , vagy sem 😘 és ha nem akkor miért!

Ha valaki tetszik, akkor meg ne barátként képzeld! Mert nem a barátja akarsz lenni!!

2017. aug. 1. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!