Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek szerethet? Vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szerethet? Vagy miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

2honapja beszelgetek egy sraccal, ekozben 1x osszejott az exevel, de mellette is nekem irogatott. Sok minden tortent ez a ket honap alatt, meghalt a nevelo apukaja es aklor is engem hivott fel elsonek. Most az apukaja is nagyon beteg es folyamatosan ir, azt erzem rajta, hogy szuksege van ram, dd neha megis mindig tojik ram es mondja, hogy talalkozgat lanyokkal, de ha en talalkozok valami fiuval, akkor o egybol feltekenykedik.

A hazunk elott folyamatosan kocsikazik, ha tudja, hogy hol vagyok, akkor arrajon. 2x fekudtunk eddig le, de rajtam kivul nem tudok rola, hogy massal is lefekudt volna..

Miert csinalja ezt? Szerethet? Az biztos, hogy nem vagyok szamara kozombos... de akkor miert nem donti mar el, hogy mit akar? Ertem en, hogy nem reg lett vege egy 3eves kapcsolatanak.... de akkor is. Kezdek belefaradni ebbe a jatekba.

2017. júl. 29. 09:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Mért vagy te is ilyen naív?...

Lefeküdtetek, most lett vége a kapcsolatának, persze h féltékeny,mert nem lenne kivel dugnia ... Ahj te .

Beszélj vele, aztán ha szerinted is gáz, hagyd ott a faxba mert sírás lesz a vége....

2017. júl. 29. 10:11
 2/6 anonim ***** válasza:

Te olyan lelki, testi szemetes lehetsz számára..Nem akarlak megbántani de egyetértek az elsővel..

Lehet hogy érez irántad valamit, de nem úgy "hangzik" , az hogy írogat neked meg mindent megoszt veled nagyon szép, meg minden, de nekem ez inkább olyan "barátság extrákkal" feeling mintsem szerelem.

2017. júl. 29. 15:38
 3/6 A kérdező kommentje:

Lenne kivel dugnia..

De ha nem irok neki egyszer, vagy egy ideig, egy reggel kimarad, egybol keres...

Ha csak dugni akarna, akkor miert teszi ezt?

2017. júl. 29. 20:31
 4/6 anonim válasza:
Sziasztok! Egy két válaszadó irományába bele-bele olvastam tisztelet igazat adok. Naiv vagy ezt ki használja. Állj a sarkadra ne hagyd magad. Te tudod mit akarsz és ha kell neked akkor állítsd válasz elé. Hogy jó vártál mindent meg tettél de hogy ne csak egy az előttem szavaival éljek lelki testi szemetes légy most már döntse el mit akar nőljön fel neked férfi kell nem kisfiú.
2017. júl. 30. 05:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha véletlenül szeret, kérdező, akkor biztos, hogy nem az eszedért.
2017. júl. 30. 13:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Eleve mért fekszel le olyannal akivel eggyütt sem vagy?
2017. júl. 30. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!