Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem féltékennyé a barátnőm?
Szia!
Szerintem sem kell ez a féltékennyé tevősdi. Hagyj neki egy kis időt,azt írtad már csalódott párszor elötted hja és próbálj te sem féltékenykedni bízz benne. Nem véletlenül választott téged! :)
A lánynak a lehető legjobb lenne, ha szakítanál, és találhatna olyat, aki szereti őt, és nem kifogásokat keres a viselkedésében.
Pláne nem játszmázna, mert bebeszél valamit, ami nem létezik.
28n
Szerintem ezzel nincs baj.
Néha jobb is, ha a párod nem féltékeny senkire, nem kell állandóan magyarázkodnod. Ha tényleg ilyen jól működik minden, ahogy írtad, ne akard elrontani.
Én is ilyen típus vagyok, nem szeretem kimutatni annyura,hogy mire gondolok, de ettől még halálosan szeretem a barátomat - csak nem minden második szavam az, hogy szeretlekimádlakstb.
Miert akarod feltekennye tenni?
Ne cseszd el a kapcsolatotok ha szeretitek egymast. Ha meg mas pasik hajtanak ra es o mas pasikra is ranez akkor mond meg neki hogy ez zavar (Novessz egy parat es mond meg neki bakker, ferfi vagy!!!) Vagy mond meg neki hogy akkor ne vesztegesse tovabb az idod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!