Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Léteznek visszahúzódó, csendes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek visszahúzódó, csendes, mégis jóképű fiúk?

Figyelt kérdés
Ti ismertek ilyet? Mert sajnos én egyet sem... :(

2017. júl. 26. 19:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Igen...
2017. júl. 26. 22:59
 12/18 anonim ***** válasza:
Igen. Sok ilyen barátom is van, mivel szinte csak visszahúzódóakkal ismerkedek, meg állítólag én is jóképű vagyok, sosem kellett nekem hajtanom egy lányért, de ez egy relatív fogalom. Nem tudom, hogy egy belső és külső tulajdonságnak miért kellene kizárnia egymást. oo
2017. júl. 27. 00:13
 13/18 anonim ***** válasza:
Léteznek. 17f
2017. júl. 27. 09:05
 14/18 anonim válasza:

Gondoljunk bele, valószínűleg azért nem ismersz egyet sem, mert visszahúzódóak. Jóképűség relatív, visszahúzódó vagyok én is, mondhatják rám, hogy jóképű vagyok, ha magamat csúnyának látom, nem fogom elhinni. Csak az önértékelésen múlik. De vannak, csak keresni kell. (biztató, igaz?)

Szeretek kérdésre kérdéssel válaszolni: miért visszahúzódó egy jóképű srác? Ha megismersz egy ilyet, tudd meg ;) 18f

2017. júl. 27. 10:41
 15/18 Akitelin válasza:
Léteznek.
2017. júl. 27. 21:14
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Visszahúzódó vagyok, de ronda........... 21/F
2017. júl. 28. 10:28
 17/18 anonim ***** válasza:
Aki csávó és be van fosva emberek közt, azt kerülni kell.
2017. júl. 29. 17:09
 18/18 anonim ***** válasza:
Aki keres az talál :D vagy jön magától (váratlanul) az hogy még egyet sem ismersz az nem gond mert biztos tini csaj vagy (van még időd) ha meg már 40 fölött vagy akkor a sancod minimális de ezt kétlem. Jó tanács a végére:légy türelmes. F
2017. aug. 4. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!