Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-18 éves lányok! Mik azok a dolgok, amik miatt teljesen esélytelen nálatok egy srác?
Kedves utolso!
Tizenhat vagyok. Es kozlom veled hogy munkahelyem van. (Most nyarra) Amugy meg huzok tizenegyedikbe mint normal diakok. Elit suli. (Programozas oktatas)
Kiemelt szerepe van az angol nyelvnek, mateknak es szoftverfejlesztesi alapismereteknek. A jelenlegi pasim tolem is elvarja az erettsegit, o maga pedig 2 diplomaval rendelkezik . Es amugy mindennek maxinalisan megfelel amit irtam. Jah es celorientalt is . szoval meg az elvarasoknal is sokkal jobb. En pedig nem vagyok valami ribi. Nem fekszek ossze mindenkivel akit meglatok. Csak az eljegyzes utan adtam neki a szuzessegem.
Jah es nalam az anyag nem kizaro ok, ugyanis en is hasznalom, (nem heroint, meg ilyesmi tehat semmi illegalis) kizarolag a patikai tisztasagu szorongasoldot, az alprazolam nevu hatoanyagot partolom. Egyszeruen xanax. Es ezt azert irom, mert tapasztalom, hogy nem nehez egyutt elni vele. 1. mertektartas, kiveve bulik
2. kozvetlenul munka elott nem.
3. terhesseg es szoptatas alatt kizarva.
Ezekben megallapodtunk es sima ugy az elet. Kepzeljetek, egyaltatalan nem vitazunk miatta, teljesen EMPATIKUS, ami a legfontosabb pozitiv szempont (!) . megerti az erzeseimet. Es aki nem birja a szex temat az ne olvasson tovabb.
Amiota rendesen hasznalhatom mellette es nincsenek vitak , azota jo is a szex, mert kepes vagyok ellazulni, ugyanis szexualis uton is kielegito erzest kapok , ha a legjobb pillanatban veszem be. Es nem hulyeseg amit irok, tobb mint egy eve egyutt vagyunk, harmonikus es mukodo kapcsolatban.
Utoirat: ugy se jarok majd massal , neki adtam a szuzessegem. Csak vele fekszem le egesz eletem soran. Jah es amugy megbecsul engem. Mindig szepeket mond, hozott ma is ajandekba csokit. Gyemantgyuruvel kerte meg a kezem terden allva. Mas kerdes hogy eljegyzes utani artatlan koccintasbol szex lett, es cucc :'D
Belső tulajdonságok:
- nem tud viselkedni emberek közt
- agresszív
- bunkó
- tiszteletlen másokkal
- ha nincs saját véleménye
- ha buta
Külső:
- ha ápolatlan
Ennyi jutott eszembe most:)
#21 :DDDDDDDDDDDD
Kérlek mondd, hogy ez csak vicc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!