Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az ha a parom azt mondja hogy legyunk fuggetlenek?
Figyelt kérdés
2017. júl. 18. 20:26
1/9 Shai-Hulud válasza:
Azt, hogy mással is akar dugni, nem csak veled......
3/9 anonim válasza:
Hát hogy bementek a GSM üzletbe és függetlenítenek titeket.
BTW, #1 +1.
4/9 anonim válasza:
több jelentése is van ennek.. gondolom hogy ne függjetek egymástól bármilyen téren. Kérdezz rá hogy fejtse ki bővebben szerintem.
5/9 A kérdező kommentje:
Azt mondta hogy nem tudja kifejteni. Szoval azt akarja hogy masnak is mondhasson olyanokat amiket nekem?
2017. júl. 18. 23:29
6/9 A kérdező kommentje:
De milyen teren?
2017. júl. 18. 23:31
7/9 A kérdező kommentje:
Az utolsotol kerdezem hogy peldaul milyen teren? Tudnal mondani egy peldat hogy ilyenkor mi tortenhet? Most feljek hogy massal is lesz?
2017. júl. 18. 23:32
8/9 anonim válasza:
szerintem azt, hogy nem akarja hogy minden nap minden percben egymásra legyetek utalva, ő akar csak a barátaival lógni, nem szeretne mindenhová magával vinni, nem szeretné ha mindent megkellene veled beszélnie, naponta találkozni, stb. Biztosan szeret, ha nem szakított veled, csak valószínűleg ő nem az a kötődő típus.
DE ez csak az én véleményem tényleg próbáld meg kiszedni belőle mire gondol pontosan
9/9 A kérdező kommentje:
Oke koszi :)
2017. júl. 19. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!