Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Más is aggódott mikor a párja...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is aggódott mikor a párja egyetemi gólyatáborba ment?

Figyelt kérdés

Párom idén megy egyetemre és ugye lesz gólyatábor de mindenhol azt olvasom hogy ipari mennyiségben megy a piálás, vetkőzés meg szex és a gondolatára összeszorul a gyomrom. Nem is arról van szó hogy nem bízok benne de matt részegen nem mindenki áll a döntésképesség magaslatán főleg ha valaki rámászik.

Tényleg ez megy vagy túlzás és nem kell aggódni? Nem akarok féltékeny bizalmatlan gyökérnek tűnni csak aggódom, a barátait megkérni hogy vigyázzanak rá meg felesleges túlbuzgásnak érzem.

Ti hogy voltatok vele mikor a párotok nélkületek ment egyetemi gólyatáborba?

2017. júl. 18. 10:32
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Na én meg inkább fogtam magam és hogy ne hülye módjára őröljem magam leültem párommal megbeszélni ami annyiból állt hogy amint kiejtettem hogy gólyatábor (még el se mondtam mitől félek) rávágta hogy "ja, nem terveztem menni, nem nekem való hely a bulizás, max benézek aztán ha kezd eldurvulni húzok a fenébe" én meg pislogtam mint hal a szatyorban hogy bammeg ezért kellett félnem :D
2017. júl. 21. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!