Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek ez túl korai...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez túl korai érdeklődés a szerelem és a párkapcsolatok felé?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok. Nekem még sose volt fiúm, de már nagyon várom az elsőt.

#szerelem #párkapcsolat #tiniszerelem.
2017. júl. 12. 22:51
 1/10 anonim ***** válasza:
39%
Igen nagyon korai...nem szabad még ilyen dolgokkal foglalkoznod...én 17f vagyok és még nekem se volt senkim úgyhogy te még nagyon ráér ;)
2017. júl. 12. 23:00
 2/10 anonim ***** válasza:
46%
Ne foglalkozz ilyenekkel, csak megbánnád. 16 vagyok de sosem volt senkim, és nem is lesz. Mondjuk ezért is vagyok boldogtalan. Amúgy fiú vagyok és meleg. 16f
2017. júl. 12. 23:11
 3/10 anonim ***** válasza:
54%

12 évesen max azt várod, mikor lesz meg az első szex és milyen... 12 évesen hosszútávra tervezni kicsit nevetségesen hangzik. Egy 12-14 éves srác még tuti nem is gondolkozik komoly távkapcsolatba. Egy 15+ éves pedig elég nevetségesnek tartana komoly kapcsolat gondolatán, főleg, hogy még kamaszodni is alig kezdtél.

Sokkal idősebb el meg inkább ne kezdj, főleg ne elsőre. Mert pedofília.

Amúgy meg neked lenne rossz, ha ilyen idősen egy rosszul sikerült kapcsolat élményed lenne, amibe te beleélted magad, de a másiknak meg csak egy voltál a sok közül, főleg ennyi évesen.

Elhiszem, hogy kíváncsi vagy a dolgokra és az érzésekre, de inkább tanulj, hogy 8. után valami jó suliba kerülj, aztán utána már tied az élet.

2017. júl. 12. 23:26
 4/10 anonim ***** válasza:
81%

Nem korai.

Mondjuk hosszutávra tervezni nem érdemes. Te még az ida-oda setálunk megfogjuk egymás kezét és szájrapuszi kapcsolatra vagy kész és max. az is való neked.

Ne halgass azokra akik szerint korai.

Ha te vágyszrá akor már nem olyan korai.az persze lehet hogy nem való neked mert mondjuk éretlen vagy hozzá...de ez csak akkor derülki ha már van/volt kapcsolatod.

A fiuk amúgy sexre fognak hajtani,na az viszont korai lenne.

2017. júl. 12. 23:45
 5/10 anonim ***** válasza:
Szia. Én a mondó vagyok, hogy ez egyébként teljesen normális SŐT szerintem szerezz magadnak valakit. Azért mert bár ez még gyerek szerelem lesz és nem fog hosszútávú lenni legalább tapasztalatott szerzel későbbre....
2017. júl. 13. 00:01
 6/10 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi.
2017. júl. 13. 00:05
 7/10 anonim ***** válasza:
Szia,szerintem egyáltalán nem korai,nekem is van barátom 12 éves vagyok :).Már csókoloztunk,is és már szexeltünk is,szerintem nem korai,próbálj ismerkedni,légy romantikus,és majd lesz valami :)
2017. aug. 8. 10:40
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is ugyanígy voltam mint te! Ezért szerintem egyáltalán nem korai

15/L

2017. aug. 8. 21:31
 9/10 anonim válasza:

Ne röhögtess ennyi évesen...

KORAI..

Mindennek meg van a maga ideje, ez még nagyon korai..

Csak, hogy nehogy bajod legyen belőle. Erről szüleiddel beszéltél már? :)

2017. aug. 9. 14:57
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem korai. Ha késznek érzed magad egy kapcsolatra akkor nem beszélhetünk korairól.

Ez olyan mint a lefekvés:ha nem vagy álmos 7kor akkor korai lefeküdni,aludni úgysem fogsz.

Az ilyen gyerek szerelmek amúgysem tartanak örökké,max 2év. Akkor masik suli,új ismerősök,új srácok,új szerelmek.

Nekem már oviban is volt "barátnőm" az aranyeső bokor alatt adtunk egymásnak puszit,és kézen fogva mentünk homokozni.

2017. aug. 9. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!