Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fontosabb neki a motor mint én?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anna183 kérdése:

Fontosabb neki a motor mint én?

Figyelt kérdés
Lassan 1 éve vagyunk együtt a párommal, nagyon szeretjük egymást. Egyetlen probléma az, hogy motor-őrült. Illetve számomra ez nem lenne gond, ha nem menne a kapcsolatunk rovására. Most hogy itt van a nyár nem nagyon sokat tudunk találkozni nyaralások miatt, így gondoltam azt a kevés időt is együtt töltjük. Sajnos tévedtem. Minden szabadidejében motort szerel vagy motorozik. Emiatt kb heti egyszer találkozunk. Tegyük hozzá, hogy busszal/autóval/motorral maximum 10 percre lakunk egymástól. Persze nem azt szeretném hogy éjjel nappal együtt legyünk. De egy heti 2-3 találkozás jó lenne hogy kicsit velem is foglalkozik és nem csak este üzenünk egymásnak aztán pénteken találkozunk. Sajnos nemtudom mit tegyek eltiltani nem fogom mert ki vagyok én, de szeretném hogy kicsit velem is foglalkozzon, törődjön.
2017. júl. 11. 11:38
 1/5 anonim ***** válasza:
27%

A motor az motor, nő meg csak nő....

Ha majd annyi adrenalin löketetet tudsz adni neki mint egy motor akkor majd fog veled is foglalkozni :)

2017. júl. 11. 11:46
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Tartsd tiszteletben és örülj neki, ne pedig ki akard sajátitani. Lehetne alkesz, drogos, bagós, q.vázhatna is. Te is próbálj meg valami hasznos dolgot magadnak .

Miért nem motorozol te is?

2017. júl. 11. 12:04
 3/5 A kérdező kommentje:
Mint írtam, nem azt akarom hogy folyton egymáson lógjunk, nem kisajátítani akarom én tiszteletben tartom hogy ennyire szeret motorozni sohasem szólok érte mindig meghallgatom ha erről beszél. Természetesen mikor együtt vagyunk csak egymással foglalkozunk imádjuk egymást és mindent megad nekem pedig sohasem kérek semmit. Próbál motorozni tanítani de nemtudom. Valahogy nem az én világom.
2017. júl. 11. 12:09
 4/5 anonim válasza:
100%
Az én barátom is nagy motor őrült az az élete, de nekünk még nem volt ilyen probléma, szívesebben van velem. Mondjuk mi még ha azt vesszük friss kapcsolatban vagyunk, 4 hónapja vagyunk együtt. De megértem mit mondasz, én se tiltanám el, mert nem tehetem meg vele, de finoman a tudtára adnám. Ha már 1 éve együtt vagytok, úgy tűnik komoly kapcsolat, és ha szeret, meg kell értenie, hogy neked ez rosszul esik. Mondd meg neki bátran, hogy szeretnél egy kicsit több időt eltölteni vele, vagy találj ki te programokat, strand, mozi,kirándulás bármi..kösd le. Érdeklődj kicsit a motorozás iránt esetleg..menjetek el valami találkozóra, nézzetek meg együtt egy versenyt. Nyáron sok van :) sok sikert :))
2017. júl. 11. 13:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Nők istenem, ha egésznap velük foglalkoznak jaj de rossz, ha heti 1x foglalkoznak velük jaj de rossz, akármi van az úgy nemjó :'D, Nők, hát mi lenne veletek ha nem lenne egy férfi akit hibáztathattok:'D?
2017. júl. 11. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!