Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Honnan tudom eldonteni hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom eldonteni hogy jol smárolok?

Figyelt kérdés
Tegnap csokoloztam eloszor egy fiuval egy buliban tobbszor is, de nem tudom eldonteni hogy milyen volt. Nem ereztem h olyan jo lett volna es nem tudom eldonteni hogy o vagy en voltam rossz.
2017. júl. 10. 13:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha először csókolóztál, akkor természetes, hogy inkább fura volt, mint jó.

Egyébként, ha szívesen csókolóznak veled, akkor biztosan nem vagy rossz :)

2017. júl. 10. 14:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Kicsit reszegek is voltunk ugyhogy lehet hogy az befolyasolta hogy tobbszor is smaroltunk nem pedig mert jo volt
2017. júl. 10. 14:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Figyelj a másik tempójára, technikájára, és utánozd le, akkor nem lehet baj. Ez jól jön az elején.
2017. júl. 10. 14:36
 4/5 anonim ***** válasza:
60%
Csókolj meg egy lovat, és ha nyerít ügyes voltál.
2017. júl. 10. 16:42
 5/5 anonim válasza:
A parod mondani fogja hogy jó volt, vagy merd megkerdezni töle. :D
2017. júl. 12. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!