Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek bejönne egy ilyen lány?
Figyelt kérdés
Röviden kedves, segítőkész, barátságos, energikus lány vagyok. Vannak morcosabb napjaim de csak néha. Kiállok magamért. Nem vagyok egy könnyű préda, de megvan az okom rá.
Külsőleg szőke haj, kék szemek, homokóra testalkat kerek popsival. Van még egy kicsi fölösleg a hasamon de dolgozok rajta hogy ne legyen. 160cm és 48kg. Jól kijövök a fiúkkal, néha velük jobban mint egy egy lánnyal. Na meg tudok főzni is.
Nektek bejönne egy ilyen lány?
15/L
2017. júl. 8. 18:23
11/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ronda...
Néha előjön egy kis önbizalomhiány bizonyos okok miatt mint pl most. Ilyenkor jól jön egy kis noszogatás.
:-(
2017. júl. 8. 19:22
12/15 anonim válasza:
Bejönne,csak az másik kérdés hogy vajon énis neki :D :D :D :D de a viccet félretéve a leírtak alapján jó csaj márcsak azért is mert energikus vagy és kiállsz magadért és megmered mondani szemtől szembe a frankót (bátor vagy és ez dícséretes,jól jön a "mai világban")
13/15 anonim válasza:
A nagy átlag ezt keresi, elvileg ez az ideál, bár én senkivel sem fogok összejönni csak azért mert az átlagnak az ideálja és tud főzni :'D, de természetesen ha kinézetre, ahogy viszonyulsz hozzám, kisugárzás megfelel, akkor talán esélyt is adnék, tudom hogy sok az elvárásom, de elvégre nem azt tervezem hogy 4 év mulva úgyis válunk..
14/15 A kérdező kommentje:
Ha nem lennék bátor akkor képzelhetitek hogy mi lenne egy buliba vagy bálon :-D
2017. júl. 8. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!