Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 év korkülönbség hány éves kortól nem zavaró?
Figyelt kérdés
2017. júl. 8. 08:08
11/17 anonim válasza:
A kor az relatív, nyilván vannak olyan 14-15 éves lányok , akik normálisak, meg jól el lehet velük beszélgetni, de akinek ez kicsit sem merül fel, hogy nem művel éppen jó dolgot ezzel, na az a gáz...
Szerintem egy 17-18 éves csaj már összejöhet egy idősebb sráccal , azért túlzásokba ne essünk, a 35-40 éves csávó már túlzás lenne xd
12/17 anonim válasza:
Szerintem is egy 17-18 éves már járhat.. állítólag már abban a korban megjön az ember esze.. már akinek.. de ha csak 12 13 vagy akkor nagyon nagyo fiatalka és tapasztalatlan vagy még ahhoz hogy egy érett felnőttel kavarj
13/17 anonim válasza:
18 évesen 30 évessel kapcsolat.hogyne,persze, mondjunk még jobbakat.
14/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok pedofil, mivel én a lány vagyok, és ő sem pedofil, mivel tudom, hogy ő csak barátként szeret.
Egyébként itt most a korom nem számít, én csak kíváncsi voltam, hogy hány éves kortól vállalható ez a 12 év korkülönbség, de ha ennyire szeretnétek tudni, akkor tessék... 13 vagyok... De nem fogok ilyen korban összejönni egy 25 éves pasival, nem vagyok hülye!!!
A válaszokat köszönöm!
2017. júl. 8. 18:09
15/17 anonim válasza:
utolsó előtti: aki már 18 elmúlt az már állítólag a felnőttek kategóriájába tartozik.. persze a viselkedés a viselkedésen is múlik (komoly, érett fejjel)... hiszen a 18 év betöltése után már törvényesen joggal elmehet szavazni (aki akar).. szóval nemkell felkapnod a vizet egyből.. az írásod alapján úgy tűnik.. nyilván a te véleményed is számít hiszen abból megtudhassuk hogy te nem pártolod sőt biztos hogy nem fordul elő a fejedben ami szerintem okés.. De hidd el ha tetszik ha nem voltak vannak és Lesznek olyanok akik összejönnek az idősebbekkel ez mind 2 nemre vonatkozik (fiatalabb lány az idősebb fiúval a fiatal fiú meg az idősebb lánnyal)
16/17 anonim válasza:
ismerek 19 évest aki megvan 29 éves sráccal, szóval a 18 -30 is simán működhet adott esetbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!