Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam, hogy irányítsa az életemet, vagy legyek önmagam és viseljem a következményeket?
Figyelt kérdés
A barátommal 1 éve vagyunk együtt párkapcsolatban,nagyon szeretjük egymást. A lényegre térve,ő elég konzervatív,nem nyitott az új dolgok felé,viszont értelmes és érett.Na hát én majdnem az ellenkezője vagyok,szeretek dolgokat kipróbálni,itt van például a piercing...Van septum piercingem,akkor csináltattam mielőtt összejüttönk volna,ki is akadt,hogy miért csináltattam,tök felesleges...végül belenyugodott,sosem hozza fel nekem,hogy vegyem ki,vagy bármi,de amúgy megtilt bármilyen dolgot amit testtel lehet csinálni (hajfestés piercing tetoválás). De nekem olyan a személyiségem,hogy én ezeket imádom. Hajam be volt festve kékre színezővel (igen tudom extrém szín,de 10 hajmosás után teljesen kikopik),úgymond kiváncsi voltam, sosem volt festve a hajam,nekem írtóra tetszett,de akkor hallgathattam,hogy kifikázza a külsőmet stb...felhozta,hogy a piercing is túl sok neki,ne rontsam el magamat,vagy elhagy o.o De ha engem ezek a dolgok tesznek boldoggá mit csináljak?Tetoválást is szeretnék a macskámról (fél éve halt meg),de ő hallani sem szeretne róla,ha megmerem ezt vele tenni,akkor kidob.Nagyon sokszor átbeszéltük ezt és mindig ugyanaz a véleménye.Nem értem,mert ha állítása szerint mindennél jobban szeret,miért nem hagyja,hogy boldog legyek?2017. júl. 8. 00:45
1/2 anonim válasza:
Ha nem adod magad, nem téged fog szeretni... Légy önmagad! Ez az első. Aki szeret, az így is szeret!
2/2 anonim válasza:
Egyet értek az elsővel.
Én is elfogadom a barátom ugy ahogy van. Nagy átkom a cigaretta de mégis elfogadtam, persze nem vagyok rá büszke hogy ő neki ez kell ugymond. És ha én képes vagyok rá akkor a barátodnak is el kellene fogadni ugy ahogy vagy. Ezt azért majd mond meg neki. Plusz ha szeret akkor nem fog emiatt elhagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!