Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti mennyi idő után jöttetek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyi idő után jöttetek össze a párjaitokkal?

Figyelt kérdés

Azért érdekelne, mert több mint 2 hónapja udvarlok egy lánynak, és még ez húzódni fog pár hónapot, ha azt akarom, hogy összejöjjön... Nagyon béna vagyok?:D

16\F

2017. júl. 7. 22:08
 1/7 anonim ***** válasza:
81%

9 hónapja tetszik a barátom, októberben kezdett el bejönni, csak januárban volt egy celebrity crushom és az kicsit megszakította az érzelmeket iránta, de nem szerettem ki belőle, inkább lemondtam róla mert azt hittem soha nem lesz az enyém, mert a fél suli rá pályázik (már csak pályázott lol)

Aztán elkezdtünk beszélni, szíveket küldeni, becézni egymást, kijárni kettesben, és összejöttünk :D

2017. júl. 7. 22:21
 2/7 anonim ***** válasza:

#1 vagyok

Nem vagy béna egyébként, ami késik nem múlik.

2017. júl. 7. 22:21
 3/7 A kérdező kommentje:
Na hát igen... Valszeg nálam nem nagyon érez valamit
2017. júl. 7. 23:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Én augusztusba kezdtem vele beszélni és áprilisba jöttem vele össze
2017. júl. 7. 23:42
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Júniusban kezdtünk ismerkedni és decemberben jöttünk össze, de ennek már 4 éve :)
2017. júl. 8. 00:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Mi kb. 1.5 hónap alatt jöttünk össze, azelőtt voltak randik meg egy kis gubanc is, de végül sikerült:)

19/N

Hajrá😘

2017. júl. 9. 13:22
 7/7 anonim ***** válasza:
84%
Januárban tetszett meg, azóta "udvarolok" neki, de eddig nem nagyon volt vevö rá, úgyhogy most hagyom. :Die E melett eddig még csak egyszer beszéltünk személyesen.
2017. aug. 6. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!