Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkosag erre megkérni barátomat? Fiúk, hogy reagalnatok egy ilyen kérésre?
Barátom nyakán van egy nagyobb anya jegy, amiből szőrszálak nőnek ki és ez nekem nem tetszik. (Nekem is van ilyen anya jegyem, én szemöldök csipesszel mindig kihuzom)
És szerintetek bunkosag lenne megkérni, hogy húzza ki azt a pár szálat vagy borotválja le?
Mekkora probléma :D Örülj hogy csak ennyi gondod van vele
Szerintem inkább hagyd, mert tényleg veszélyes lehet ha megsérti vagy valami.. Főleg ha őt nem zavarja
Szerintem ez azért még elviselhető dolog :D
Senki sem tökéletes, fogadd el
Miért kell ennyire azzal jönni, hogy miért nem tudom így elfogani?
Elfogadom nyilván, de jobban tetszik, ha nincs vagy nem olyan hosszú az anyajegyben levő szőr.
Nem azt kérem tőle, hogy szedesse le az anya jegyet
#4 vagyok.
Azzal nincs probléma, ha levágja ollóval a szőrszálat.
Ha viszont kihúzza vagy borotválja, akkor sérülhetnek a szövetek az anyajegyen belül, ami könnyen rákot okozhat. Mindenesetre én a helyében tuti leszedetném, magánorvosnál is 10 ezer forint körüli összegről van szó, maga a műtét 15 perc, és semmit nem is fog érezni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!