Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá a szüleimet hogy ottaludhassak a barátomnál?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, a barátom az osztálytársam. Két hónapja vagyunk együtt és megkérdezte hogy ottaludnék-e nála, de anyuék nem engedik.
Az indok az volt hogy 'túl fiatal vagy még ahhoz', pedig szerintem ebben semmi logika nincs. Napközben sokszor járunk át egymáshoz, és ha mi AZT akarnánk csinálni akkor már rég megtettük volna, nem kell ahhoz estének lenni. Egyikőnk se szeretné még mert túl korai lenne, mindketten szüzek vagyunk és nem is vagyunk együtt olyan rég óta.
Hogyan tudnám a szüleimet rábeszélni?
2017. júl. 5. 13:16
11/13 A kérdező kommentje:
Hazudni nem szeretnék nekik:)
Meg amúgy is tudják hol vagyok mert a telefonom alapján nyomon tudják követni merre járok...
2017. júl. 5. 21:47
12/13 anonim válasza:
14 éveseknek lehetőséget sem kéne rá teremteni,hogy történjen valami.
13/13 anonim válasza:
Na pont ezt mond el a szüleidnek, amit fent leírtál. Én nem tudnék vitatkozni a dologgal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!