Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 18 éves fiú 14 éves lánnyal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves fiú 14 éves lánnyal?

Figyelt kérdés

Nos,18 éves vagyok és fiú,de az ismeroseim szerint 16 nak nézek ki max :D

Van egy 14 éves lány,aki viszont kulsore kinéz 17-18 nak.

Nagyon szeretjük egymast,nem kislanyos,nem gyerekeskedik,jo felfogasa van.

A szülei ismernek es aztmondtak hogy nem baj hogy velem van mert normalis fiú vagyok.

Viszont mindig megkapom valakitol azt a jelzot hogy

"Kislany meg..pedofil vagy ember?"

Most ebbe mi a pedofilság? Nem 30 éves vagyok..

Meg az a 3-4 év

Nektek mi a véleményetek erről?

2017. júl. 3. 13:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Gondolom akiktől kaptad a jelzőt,nincsenek tisztában,vagy irigyek a dolgokkal kapcsolatban.
2017. júl. 3. 13:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Én szerintem sok, de ha a szülei is belementek... ők csak jobban tudják mint én.
2017. júl. 3. 13:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is soknak gondolom, lehet hogy nem kislányos, de elvégre egy 18 éves felnőtt vagy, ő pedig egy kislány. Ha pl ő lenne 18 és ő 22 az inkább beleférne. Viszont ha nem érzed akadályát, a szülei is beleegyeztek, akkor ne foglalkozz az irigy emberekkel:)
2017. júl. 3. 13:29
 4/8 anonim ***** válasza:

Először is, ha ő még nincs 14, te meg már elmúltál 18, és mondjuk megdöntöd, az barátok között is büntetőjogi kategória, ellenben a pedofíliával, amit viszont mentális betegség, és a kis csírák iránti szexuális vonzalmat jelenti.

Ha ez a lány nem 8 évesnek néz ki, és téged amúgy hidegen hagynak a 8 évesek, nem lehetsz pedofil. Jó hír, mi? Szexuális visszaélést viszont a nyakadba varrhatnak, szóval csak okosan.

A száraz tények mellett ilyen korban egy ilyen korkülönbséget nem lehet csak ennyiből megítélni. Általánosan elfogadott tény, hogy az egyes korosztályok lelki, testi, szociális, stb. fejlődése nagyban befolyásolják a párkapcsolat minőségét, de ez a serdülő kor környéke éppen az az időszak, amikor a kis sihederek (igen, te is) nagyon gyorsan fejlődnek, van aki előbb, van aki utóbb lép "szintet".

Ha úgy érzitek hogy egy szinten vagytok, őt már nem a Barbik, téged meg még nem a családalapítás érdekel, ki lehet hozni jól is. Ezt ti érzitek, a szüleitek, közelebbi ismerőseitek. Nálatok egy kicsit húzós igaz a 4 év, de ha elviselitek egymást még 4 évig, fel sem fog tűnni.

2017. júl. 3. 13:30
 5/8 anonim ***** válasza:
simán :'D
2017. júl. 3. 13:34
 6/8 anonim ***** válasza:
ha kibirod, h ne dugd meg meg egy-ket evig minimum, akkor rendben van... es ezt komolyan mondom. ezzel a korkulonbseggel csak az a baj, hogy a legtobb tizennyolc eves, foleg fiuk kozott, nagyon vagyik a szexre, de egy ilyen fiatal lanynak meg nem kene...
2017. júl. 3. 14:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha tudsz várni a szexel minimum 2 évet, akkor rendben van.
2017. júl. 3. 17:57
 8/8 anonim válasza:
Egy mocskos liliomtipro vagy :)
2017. júl. 5. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!