Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönni egy helyes, de roma sráccal?
Adott ez a srác volt barátnőmmel volt együtt, mindig is bírtam így jellemre magas, izmos, helyes és nagyon jól eltudok vele beszélni igazából furcsa is, mert nem olyan mint a többi megért és nagyon komoly témákról is lehet vele beszélni, művelt, irányító típus bárkivel szót ért nem úgy beszél mint azok a bizonyos romák, dolgozik meg minden .
Nem mertem neki még elmondani, de tényleg bejön és az a durva hogy eddig utaltam őket mármint csúnyán írom a "fajtáját".
A szüleim sem bírják őket és ez itt a baj...az a helyzet hogy elhivtam már randira( nem nyíltan , hogy gyere már el randizni, hanem burkoltan)
De igazából nem tudom mit is csináljak.
Hogyan néznénk ki egymás mellet, én szőke vagyok full fehér...ő meg egy "nagy darab állat" mégis hogyan néznének rám az emberek?
De az "baj" nagyon összeillunk
Ha kavarok vele csak abból lehet még probléma?
Volt valaki ilyen helyzetben már? Érdemes vele foglalkozni? Döntés képtelen vagyok..18l24f
"De az "baj" nagyon összeillunk "
Dehogy illetek.
Kavarni pedig a fazék felett kell.
Szerintem ne gyere vele össze.És 14 éves,tuti hogy csak arra megy hogy felcsinájon. Később majd mikor valami normális sráccal ismerkedsz, és megtudja hogy kavartál egy "roma" két ajtós szekrénnyel,undorítónak fognak tartani. Utálom, hogy ennyire beindult ez a rasszkeveredés mostanában. Legyen már benned egy kis büszkeség. "Romákkal" csak a nagyon igénytelen magyarok szoktak összejönni, akiknek nem jött össze semmilyen kapcsolat normális emberekkel, és mivel a "romák" egyfolytában azt lesik, hogy mikor van lehetőség összejönni valami kúltúrált fehérrel, így rájuk ilyen szempontból mindig lehet "számítani". Ha van benned egy kicsi hazafiasság is, nem jössz vele össze.
Lehet rassztistázni, de nekem ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!