Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarország-Kolumbia Nagyon lehetetlen kapcsolat?
Három hónapja ismertem meg ezt a fiút az interneten. Ő 17 én pedig 16 vagyok, nagyon szeretjük egymást, de rengeteget stresszelünk azon,hogy egyáltalán bármikor tudunk e majd találkozni. Próbálom őt megnyugtatni, hogy igen persze, de néha azért én sem vagyok ebben olyan biztos. Mit tanácsoltok nekünk? Szerintetek nagyon lehetetlen?
A helyesírásomért elnézést kérek.
Huh, szerintem nem kértem véleményt sem róla, sem pedig az országáról, tele sztereotípiákkal :) de azért köszönöm az érzékletes leírásokat!
Igen,mi is találkozni szeretnénk, csak iszonyatosan drága a repjegy és nyílván a szüleink nem engednék, és hát jelen helyzetünkben ez lehetetlen. A kérdésem főleg arra vonatkozott, hogy szerintetek van esély arra, hogy valaha együtt leszünk?
jah sorry most esett le XDDD
elmész diákmunkára 2 év alatt összegyűlik a pénz és 18 évesen szüleid engedélye nélkül kimehetsz. De a legbiztonságosabb az, ha mind2en egy civilizált, országba mentek (pl spanyolország vagy portugália), ahol kevesebb az esélye, hogy elrabolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!