Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek bejövök neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bejövök neki?

Figyelt kérdés
Van egy srác név szerint már egy pár éve ismertem de személyesen nem nagyon találoztam vele. Egy alkalommal elmentünk bálozni s ő is ott volt a fiú bandánkkal, ismerőseinkkel kint. Mikor megérkeztünk s bementünk a kapun a többi lánnyal hosszan nézett (ő is). Őt nem láttam hogy be jött volna a terembe. Most pár napja egy áruházba is láttam, én sorba álltam de ő már ment volna ki. Meglátott s hosszan mélyen a szemembe nézett. (Azt hallottam hogy mikor báloztunk akkor hagyta el a csaja,aznap éjszaka.) Amúgy elég jóképű srác s nekem bejön. A következő tartós találkozás után bejelöljem?Szerintetek bejövök neki?
2017. jún. 27. 21:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Ennyiből nem lehet megmondani. Lehet hogy csak ismerősnek tűntél neki és felismert.
2017. jún. 27. 21:26
 2/2 A kérdező kommentje:

Erre én is gondoltam de majd következő találkozásnál kiderítek egy két dolgot :-)

Nem olyan fontos a srác csak ha netalántán tetszek neki akkor mért ne :-)

2017. jún. 27. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!