Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy megbízzak a barátomba?
Mindenféle dolog eszembe jut. Fbn is rengeteg lány ismerőse van. Azt nem tudom hogy kikkel beszélget. Ez is nyugtalanít. Én szeretnék benne megbízni teljesen de amikor ezek a dolgok eszembe jutnak egyszerűen olyan rossz kedvem lesz. És tudom hogy hülyeség de bennem van az hogy mivan ha igaz. Például most az h mivan ha most is más lánnyal van. Mivel ugye csak szombaton találkozunk mindig. És foggalmam sincs mit tegyek. Valaki tudna tanácsot adni? Ezeket nem szeretném neki mondani mivel megbántani se akarom h ilyenekre gondolok.
16l
Egy tinédzser sráctól, ha jól néz ki természetes, hogy vannak lány ismerősei is. Facebookra ne adj sokat, az ismerősei fele valszeg sose látta még élőben. Nem kell mindenhol problémát látni és hagyd, hogy azért meglegyen a kis saját tere, ne érezze magát megfojtva melletted.
A szombatokat veled tölti, szóval teljesen jók vagytok szerintem. Ha a pénteki-szombati bulik helyett veled tölti inkább az időt, vagy együtt mozdultok ki, akkor semmi okod rá, hogy rémeket láss.
Ha bármi probléma lesz, akkor azt úgyis észre fogod szerintem venni.
Azért csak szombaton mivel messzebb lakik és dolgozik.
Nem hinném hogy soha nem látta őket, mert sok helyen járt/ dolgozott/ lakott.
És tudom hogy észrevenném. Bár lehet hogy nem. Viszont nagyon bizonytalan vagyok és úgy érzem hogy nem tenne ilyeneket amikre gondolok de valahogy mégsem tudom meggyőzni magam szá százalékban hogy teljes mértékben hülyeségek.
Lefoglalni pedig nem tudom magam mivel barátaim nem igazán vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!