Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyit engednétek a barátotoknak? (Többi lent)
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, a barátom is ennyi idős. Kb 3 hónapja vagyunk együtt(jövőhéten lesz 3 hónap). A kérdésem az lenne, hogy ti ebben a helyzetben mennyit engednétek meg neki? Eddig a csók+pici simogatás volt(én a hátát/oldalát, ő a derekam/csípőm/fenekem, de az utolsót csak ritkán, mert mikor csókolózunk általában én fekszek alul), viszont múltkor megfogta a mellem, ami őszitén szólva eléggé meglepett. Nem erősen, csak épphogy rátette a kezét és megsimogatta, tehát nem erőszakoskodott. Mikor visszatoltam a kezét a hasamhoz, vette a lapot, mert nem jött feljebb utána. Ennyi idősen, ilyen idős kapcsolatban, ti mennyit engednétek neki, illetve ti mennyit(hol) simogatnátok? És ha ez számít, ezek a dolgok nyilván ruha fölött történtek. Köszönöm annak, aki elolvasta, kíváncsi vagyok a véleményére!2017. jún. 24. 12:45
11/24 anonim válasza:
En nem igy neznem hogy 15 evesek vagytok, hanem hogy a kapcsolatotok hol tart. Viszont tetszik, hogy nem fekszel le vele azonnal. Varjon meg egy kicsit rad :-) Viszont midnig lehet egy kicsit tobbet engedni, ha te is ugy erzed hogy neked jol esik.
12/24 A kérdező kommentje:
Értem, Köszönöm!
Nem gondoltam még arra, hogy esetleg ő már jóval többet szeretne. Én még a szexre egyáltalán nem állok készen, és ezt tiszteletben tartja. Ha tovább szeretne haladni, szerintem max a ruha alatti simit engedném, de még levetkőzni nem szeretnék. Szerintetek, ez gond lehet?
2017. jún. 26. 16:43
13/24 anonim válasza:
Ha neki gond es nem szeret elegge akkor lehet veget fog vetni a kapcsolatnak, vagy megcsal, ha olyan tipus. Viszont ha nem szeret es nem var rad akkor nem is hozzad valo. Miert is aggodnal miatta? Te ilyen vagy es kesz. Ha teged akar akkor elfogadja, ha nem akkor meg majd talal mast.
14/24 anonim válasza:
#8 vagyok. #7, csak első olvasatra elég fura volt, hogy ennyire tudod, hogy egy random srácnak mi kevés és mi nem, és erre itt hívod fel a kedves barátnő figyelmét, miközben gyanítom, hogy egyiküket se ismered.
Kérdező, szerintem ez így pont jó. A saját elvrendszeredből vagy igényszintedből soha ne engedj lejjebb senki miatt, hogy később azt az egyet találd meg, akivel valóban összeilletek.
15/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. jún. 26. 18:03
16/24 anonim válasza:
#7es vagyok, es szerintem kijelenthetem batran, hogy egy kis fenek tapi nem elegiti ki a szexualis vagyait egy 15 eves sracnak.. meg egyszer hangsulyozom, annyit csinalj amennyit mersz, es akarsz, ha nem akarsz meg levetkozni mert mondjuk szegyenlos vagy, akkor a srac annak is nagyon orulne ha simogatnad neki lent, es lassacskan valamikor kiverned neki.. szerintem megerdemli ha ennyire bir rad varni.. Amugy megjegyeznem hogy a legtobb gyakorikerdeses valaszt a helyedbe nem vennem figyelembe, mivel itt az esetek 80%aban nyomi felrecsuszott maganyos 16 evesek irnak okoskodo valaszt, amikor nem is konyitanak a temahoz. Persze tisztelet a kivetelnek, de szemelyesen azt mondanam hogy 15 evesen 3 honap utan mar boven kiverhetned neki legalabb..
17/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ez lehet, hogy furcsa kérdés lesz, de miből tudhatom, hogy ő többet szeretne? Egyébként mindkettőnknek első kapcsolata, tehát szüzek vagyunk, és tapasztalatunk sincs.
2017. jún. 26. 23:27
18/24 anonim válasza:
15 eves srac es szuz. Persze hogy tobbet szeretne😉 Csak aranyos a srac es nem hozza fel mert valszeg annyira szeret hogy nem akar elveszteni azzal hogy raderoltet valamit.
19/24 anonim válasza:
Ja igen, az meg hogy egyikotoknek sincs tapasztalata az kva jo, mivel egyutt fogjatok felderiteni egymast testet, ami felbecsulhetetlenul jo erzes, jelenlegi baratnomnek en voltam az elso es nekem is o. Elotte semmilyen szexualis kapcsolatunk nem volt. Szval emiatt ne parazz, a legjobb ha ketten jottok ra mindenre, mondjatok h mi a jo mi a rossz stb
20/24 A kérdező kommentje:
Rendben, legközelebb többet engedek, köszönöm!
2017. jún. 27. 09:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!