Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit kellene tennem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

Pár hónapja van barátom, nagyon nagyon szeretem, eddig a kapcsolatunkkal semmi baj nem volt, viszont mostanában megy az állandó sértődés.

Tudni kell rólam, hogy nem vagyok otthon ülős csak, sokszor "csavargok" a barátaimmal. Több fiú barátom van mint lány. Eddig nem tett erre megjegyzést, aztán majdnem szétmentünk, mert megharagudott rám, de nem mondta el miért (persze tudtam, hogy ez lehet a baj).

Mondtam neki, hogy szivesen kihagyok bulikat, vagy ilyeneket miatta, mert vele szivesebben vagyok (mikor mondtam hogy jöjjön ő is, aztmondta biztos, hogy nem), mégis megy a veszekedés apró hülyeségeken. Most ott tartunk, hogy ha kérdezem mikor találkozunk annyit mond, hogy neki mindegy, és mintha annyira semmi sem érdekelné, pedig szerintem éreztetem rajta azóta, hogy ő fontasabb. Mit kéne tennem szerintetek? Van így értelme ennek, vagy ez csak hiszti?

2017. jún. 21. 10:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2017. jún. 21. 11:02
 2/3 Fruzs33 ***** válasza:

Nagyon ismerős a helyzet.

Van egy fiú barát nekem,a párom pedig állandóan fèltèkenykedik,meg állandóan veszekszünk. De nincs oka rá,mert tudja a párom,hogy őt szeretem....ennek ellenère fèltèkenykedik,mert azt hiszi a legjobb barátom akar tőlem valamit

2017. jún. 21. 11:08
 3/3 A kérdező kommentje:

18 és 19

Szintúgy, nekemis van egy ilyen barátom, mostmár aztmondja nem érdekli, de közben egyértelműen látszik rajta

2017. jún. 21. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!