Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nem vagyok már boldog?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok már boldog?

Figyelt kérdés
Barátommal egy éve vagyunk együtt,távkapcsolatban. Nagyon sok mindenen mentünk át az elmúlt évben (családomban volt egy haláleset amiben sokat segített),és emiatt nagyon rosszul érezném magam,ha szakítanánk...De én sem maradhatok így
2017. jún. 20. 08:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Írtam privátot
2017. jún. 20. 09:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha segített neked a múltban, akkor mit gondolsz, hogy meddig kell az adósának lenned a kapcsolattal? Nem vagy rabszolga emiatt, ha nem érzed jól magad, hagyd ott. Rosszabb lesz neked és neki is, hogy egy halott kapcsolatban vagytok együtt. Beszéld meg vele. Biztos jobban örülne ennek, mintha hitegetnéd őt is, meg magadat is.
2017. jún. 20. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!