Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom OCD-s mit tegyek?
A barátomnak OCD-je van az a fajta ami miatt agresszvabb (ezt nem tudtam hogy fogalmazzam meg máshogy bocsi nem vagyok pszichológus) és mindig verekszik.Már kórházba is került miatta.Most a nem jött ki úgymond nyertesen egy verekedésből és fájlalta a szemét.Mivel Amerikában él nem tudok vele beszélni csak neten ezért ha esetleg verekedne nem tudom megállítani.Mit mondjak neki hogy leálljon?Nem akarom megbántani se meg semmi.Plussz még az a baj hogy a "barátai" gyengének fogják hinni ha nem verekszik.Nagyon aggódom érte.Mit csináljak?
A válaszokat előre is köszönöm
Fiatal vagy , barátod nak nem OCD-je van csak hülye,
És te is az vagy , Amerikában él ? Ugyan , keress olyat , aki meg tudja fogni a kezed, és nem egy ilyen őrült....
En ACDs vagyok es nap mint nap a flamerekkel kell szembeneznem..
Amugy meg van ra gyogyszer.... Marmint az OCDre szoval szerintem tobbrt nem kell mondanom
Bocsánat de szakítani nem fogok vele csak e miatt.Valaki esetleg valami haszna vehetőt tudna írni?
Előre is köszönöm
EZ az OCD:
A barátod nem az (egy OCD-s nem verekszik), hanem szimplán hülye, akit egyszer jól agyonvernek - vagy téged.
De szenvedj csak egy szar kapcsolatban, próbáld megmenteni, majd keress egy jó pszicholóügust MAGADNAK, aki rendbe teszi a lerongyolt önbizalmadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!