Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Normális ha barátom ezt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha barátom ezt csinálja? (szex)

Figyelt kérdés

Barátommal tegyük fel találkozunk péntek este mivel dolgozik, majd otthon is elvégzi a ráosztott feladatokat. Mikor hozzájuk érünk, rögtön elkezd velem foglalkozni, megvan a szex (közbe is foglalkozik velem), majd utána szinte kidől, nem akar több menetet (de mikor szexelünk látom h nagyon élvezi és mondja is, hogy milyen jó), szóval vége van, és nem törődik azzal hogy én akarnék még többet, csak magához húz ès mehet az alvás. Tegyük hozzá már kb 4 alkalma nem megyek el, ha elmennék nem venném ezt annyira magamra. Van mikor megkérdezi, hogy elfogok-e menni ès ha mondom hogy nem akkor ő elmegy. De régebben több hangsúlyt fektetett arra, hogy elmenjek. Ez kb már vagy 5 alkalommal volt ugyan így, és én egyre kevésbè tudom elviselni.

Szerintetek szórakozik velem?? Vagy én hisztizek mindenen? Egyszerűen csak fáradt? Vagy mi erre a megoldás?

18/l

2017. jún. 10. 13:22
 1/7 anonim ***** válasza:
15%

Szerintem csak arra kellesz neki!Nem biztos ,de lehetséges .Ha meg mondja ,hogy szeret az csak azér lehet,hogy ne szakíts vele!

Próbálj meg beszélni vele erről! :)

2017. jún. 10. 13:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha dolgozik is, akkor péntek estére nem csoda, hogy fáradt. Nem hiszem, hogy szórakozik veled. A megoldás egyszerű, leültök beszélni és elmondod, hogy ez a probléma és szeretnéd ha dolgoznátok ezen.
2017. jún. 10. 13:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
én is azt gondolom, hogy ha ennyit melózik érthető, hogy fáradt. Beszélj vele erről, esetleg irányítsd úgy a dolgokat, hogy már előjátéknál is elmenj.
2017. jún. 10. 14:09
 4/7 anonim ***** válasza:
52%

Azért egy dolgot tisztázzunk... A fiúknál nem úgy van mint a lányoknál, hogy egymás után hétszer is el tudnánk menni. Ahogy megvolt az első alkalom, kezd lelankadni. Sőt, ha folytatjuk akkor el is kezd fájni és eléggé kellemetlen. Nem esik jól.

Néha-néha van olyan hogy egymás után jöhet kettő, de ez nagyon ritka.

Minimum 2-3 óra kell, hogy újra neki tudjanak/tudjunk állni mégegy menetnek. Nálunk ez nem olyan gyors mint nálatok, lányoknál...

2017. jún. 10. 17:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Az utolsó jól mondja, viszont attól még kielégíthetne utána másképp is. Kérdező, miután ő elment, téged nem elégít ki az ujjaival vagy orálisan?

Mindenképp ülj le vele, és beszéljétek meg.

2017. jún. 10. 18:41
 6/7 anonim ***** válasza:

A #4-es igazat ír, azzal nincs probléma.

Viszont ha már csináljátok, akkor alap lenne, hogy mindketten elmentek. Nem is értem. Nekem ez lelkiismereti probléma, nagyon rosszul esne, ha csak én tudnék elmenni, de a barátom nem. Úgy nem sokat ér az egész, és ő is így van vele. Hiába a fáradtság, ha tudja csinálni, akkor arra is képes figyelni, hogy te is maximálisan élvezd. Ha meg nem, akkor csináljátok másnap, miután kipihente magát, de szerintem neked ez így hosszú távon nagyon nem jó. Legalábbis nekem egy ilyen "nemtörődöm" alkalom is nagyon rosszul esne.

Megkérdezi, hogy el fogsz-e menni? Miért mondod, hogy nem? Nem olyan jó? Mert szerintem ha tovább, másképp csinálnátok, akkor nem kéne nemmel válaszolni. Inkább azt kérdezhetné, hogy el tudsz-e menni, mert ha nem, akkor mg segítetek rajta. Vagy ha neked az is jó, akkor utána is elmehetnél, vagy előtte. Ezt ti tudjátok, nekem csak az szúrt szemet, hogy egyáltalán nem mész el.

A lényeg, amit mindenki ír, hogy beszélj vele, hogy valahogy oldjátok meg, mondja meg ha fáradt, de ne "szúrjon így ki veled".

2017. jún. 10. 22:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Ismerj meg engem! Velem egész nap szexelhetsz! Én bírom és szeretem is.
2017. jún. 11. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!