Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért van az, hogy pár emberne...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy pár embernek az ilyenek jönnek be?

Figyelt kérdés

Nem általánosítok, mert tudom, hogy nem mindenkinek ez jön be, de amióta ismerem az egyik barátnőm, azt látom, ha valaki ilyen, akkor arra rögtön ugranak.

Vele régebben jóban voltam, de amióta csinálja ezeket a dolgait, már annyira nem szeretném tartani vele a kapcsolatot.

Mind a ketten 16 évesek vagyunk és bár ő eddig is ilyen volt, de most már egyre durvábban nyomja.. Nagyon sok fiúval beszélget és ő is meg ők is küldenek neki mindenféle képeket (szószerint) Szinte mindenkivel összefekszik, meg ha valamelyik fiúval elkezd beszélni, tuti hogy benyom egy olyan képet, ahol alig van rajta valami és csak úgy nyáladzanak utána.. Komolyan nem értem mit esznek az ilyeneken vagy hogy egyáltalán ez miért jön be valakinek:/

2017. jún. 11. 17:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Küld már el a profilját, szeretném megismerni
2017. jún. 11. 17:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem jön be nekik, csak nem hülyék és kihasználják, mert ő is vevő erre.
2017. jún. 11. 18:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem a szüzek jönnek be :D
2017. jún. 11. 18:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Küldd el nekem is, meg akarom sunázni :D
2017. jún. 11. 18:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Tömegcsajokra tömegfiúk mennek.
2017. jún. 11. 22:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Ebben a korban a hormonok tombolnak a fiúkban: mindegy, csak lyuk legyen. ( Vannak kivételek persze, de ez a nagy általánosság) Nyilván olyan lányra pazarolnak energiát, aki könnyen kapható. Itt kevésbé számít, hogy okos-e , tényleg szép-e stb...van egy bizonyos szexuális kisugárzása és nem is fogja vissza magát.

A barátnőd pedig lelkileg instabil, számára ez a megerősítés , hogy ő jó nő, mert sok sráccal kavar. ( majd később rájön, ez mennyire nem így van)

Lehetséges,hogy nincs előtte normális példa, milyen egy kiegyensúlyozott férfi-nő kapcsolat, vagyis anya egyedül neveli, férfi nélkül, vagy pont ő is agyba főbe pasizik.

2017. jún. 13. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!