Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harcoljak vagy felejtsem el?
Figyelt kérdés
ez egy picit hosszú lesz...Van egy fiú akivel októberben beszélgettem messen meg néha élőbe 2 hónapig.. egyszer össze vesztünk de utána kibékültünk.. most utoljára megint veszekedtünk, és többet nem írt, írtam neki egyszer, de nem volt túl bőbeszédű...ez volt decemberben .. januárban kitöröltem az ismerőseim közül ,azon is össze kaptunk.. Majd februárba írtam neki egy sms-t h béküljünk ki, ő nem akart.. most 1 hete írta a barátnőmnek h tudja h még szeretem, és a barátnőm váltig álította h nem, ő meg azt mondta h kideríti ő.. ma volt együtt torna óránk ... ő csak nézett én meg majd el mentem a barátaimmal egy kicsit messzebb, s látszott rajta a szomorúság, s mindig egyedül volt... várjak-e még rá? én még nagyon szeretem, de már nem bírom minden egyes nap hiányzik , majd megőrülök.. kérek egy jó választ és nem hülyeséget... mert én már nagyon depis vagyok és akarok valamit tenni hogy végre boldog lehessek.. Válaszotokat előre is köszönöm!2017. jún. 9. 17:19
1/8 anonim válasza:
Szerintem mond meg neki hogy te még szereted.
2/8 anonim válasza:
Ha eddig is összevesztetek minden ökörségen, ment a durci meg a törlés, meg a veszekedés akkor valószínű ezután sem lenne másképp. Ha majd érettek lesztek, akkor próbáljátok meg valamiképp ezt a dolgot.
3/8 A kérdező kommentje:
első válaszolónak: Nem fog ki jönni túl hülyén..?
2017. jún. 9. 17:35
4/8 anonim válasza:
Harc? Ne haragudj,de ez nem a lányok feladata..
5/8 A kérdező kommentje:
én sem ülhetek ölbe tett kézzel..
2017. jún. 9. 18:05
6/8 A kérdező kommentje:
Segítsetek kérlek !!!
2017. jún. 9. 18:42
7/8 anonim válasza:
Ez nem a harc kategoria szerintem, hogy irsz Neki. A baratnodnek nyilvan azert mondta, amit mondott, mert tudta h eljut hozzad. A helyedben en lepnek fele, eloszor is, hogy ujra ismerosnek jelolom, ha erre nem ir rad (amit ketlek) akkor utana jonne a tobbi non-verbalis jel: mosolyognek ra ha meglatom, keresnem a szemkontaktust, ilyesmik. Viszont semmi kepp sem allnek ele h figyelj Pistike en szeretlek, ezt a vadaszatpt szerintem nem szabad elvenni egy fiutol sem. :) Hajra, szurkolok.
8/8 anonim válasza:
Érdekes sztori.. na segítek :)nemvagytok eggyütt es sokszor a semmiken az aprósagokon vesztetek össze.. mi lessz ha eggyüt lesztek.. összeverekedtek vagy mi? De most komolyan.. ne azon járjon az eszed hogy össze kellene jönnoötök.. hanem.azon ha összejöttök lessz e még nagyobb veszekedés .. mert ha lessz akkor feleslegesen lesztek eggyütt.. szakitas lenne a vége de ezt te meg nemtudod mert meg nem vagy vele.. de majd mehtapasztalhatod ha össze jössz vele. Ezen is elkellene gondolkoznod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!