Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Megcsókoljam? (minden lent?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsókoljam? (minden lent?

Figyelt kérdés

Van egy barátom és még nem csókolóztunk de mikor vele vagyok annyira megkívánom és úgy megcsókolnám!Szerintetek hogyan jelezzem neki,hogy megakarom csókolni?Ötlet?

L

2017. jún. 8. 20:51
 1/5 anonim ***** válasza:
11 évesen még ráérsz.
2017. jún. 8. 20:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyszeruen csak ne titkold el h megcsokolnad, mutasd ki. Nezd a szajat, egy picit kozelits hozza. Ha nem hatral vagy ellenkezik csokold meg.
2017. jún. 8. 21:03
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem exemmel volt ez. még régen. egy buliban láttam és megtetszett. sokáig beszélgetett velem és én egyszercsak megcsókoltam :D úgy voltam vele h vagy visszacsókol vagy felpofoz :D nincs mit veszteni. lány vagyok amúgy.
2017. jún. 8. 21:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Szeribtem oleld at meg buj a nyakahoz es nezz fel remelhetoleg venni fogja az adast
2017. jún. 8. 21:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Oleld meg a katodat fond at a nyakanal, turj bele a hajaba es ekozben nezz vegig a szemebe szo nelkul. Hajolj kozelebb, nezz ra a szajara majd vissza a szemebe. Majd mehet a csok ;)
2017. jún. 8. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!