Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyáron keresett, most nem. Nem értem mit akar ez jelenteni?
Figyelt kérdés
Szóval az van hogy van egy fiú, aki nyaron egy nap elkezdett bokolni , aztan bekattant neki valami. Elotte viszonylag jóban voltunk, bár nem sokat beszéltünk, de ha tetszett neki valaki akkor én mindig meghallgattam. Most nyáron ez a nagy kedvesség el is mult egy nap alatt. Persze utána se lett bunkóbb csak aláhagyott a bókolással. Közben van egy lány aki még esélyes lehet nála. Ő jobban haverkodik vele,de ez hosszú és lényegtelen. Szóval mit csináljak ezzel? Igazából ez mi lehet ? Mi állhat mögötte? Mit akarhat? Mára csak leckeügyben beszélünk. Válaszaitokat várom. Nem normálisak kíméljenek ! Köszi, NÉVTELEN 1
13 L
2017. máj. 16. 20:49
1/2 anonim válasza:
Nem hiszem különösebb van minthogy eltelt az idő és lehet más tetszik már neki. Igazából tőle kellene megkérdezned az okát, ő tudja.
2/2 A kérdező kommentje:
Tudom ,tudom de mostanában llehetetlen vele normálisan erről beszélni. Meg félek megkérdezni,nehogy utána elmondja az osztálynak. Mondjuk ő nem ilyen,de ki tudja
2017. máj. 17. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!