Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ez mit akar jelenteni? 15/l
Hosszu ido ota,senki sem fogott meg senki nem erdekelt,viszont ő maga a felIsten..
A tortenet ott kezdodik,hogy a kiszemelt 5es 10ev kozott x evvel idosebb nalam,szoval mar nem tini.BiztonsagiŐrként dolgozik a kozeli boltban..az elso pillanatban mikor meglattam..tudtam hogy megfog..rohantam es majdnem neki mentem..ekkor o csak elmosolyofott es mondta hogy semmi gond sincs.Ez a nap pontosan 1 honapja es 4napja volt..azota mas sem erdekel csak Ő..viszont ha meglat engem o is allandoan nez es mosolyog..egyszer ablakon kivul annyira bele voltunk melyedve egymas szemebe(es nem mast nezett,mert akkor nem neztem volna..hanem engem)szoval annyira neztuk egymast hogy en majdnem eltaknyoltam.Nem a kulseje fogott meg egyaltalan..hanem a kivulrol mutatkozo belso szemelyisege..a hangja..mindene..a kulseje mar csak ratesz egy lapattal..Gyonyori nagy csokibarna szemei vannak,szokes barna haja..nem sovany nem dagadt..de sportos es iszonyat jol focizik*-*Nem tudom mit tegyek,egyszeruen nem megy ki a fejembol..vele almodok..es ha meglatom egeszsegtelenul remeg a labam..es ahogy rammosolyog rak voros leszek..erzem..
Szoval ilyen,kedves aranyos tanacsokat elfogadnek;)Elore is koszi mindenkinek!
Hat igen:)Koszonom.
A problema annyi,hogy meg sem birnek szolalni elotte..egyszeruen mi van ha hulyenek nez. Erted?Ettol felek.
Irtad hogy 'fiukent' szoval akkor te egy fiu vagy?
Mind1..de ha Ő se csak ugy nez engem,akkor mit tudok tenni..hogy Ő jojjon oda?
Igen, fiú vagyok.
Igazából nemn hiszem, hogy nagyon odamehetne hozzád, mert neki ott a helye bizt.őrként. Ha mégis elmehet, fogalmam sincs mivel csalogathatnád oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!