Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez most mit akar jelenteni? ( többi lent)
Van egy fiú a suliban, elég szimpi, csak kicsit furán viselkedik. Ha találkozunk a folyosón, folyton bámul, néha vigyorogva, néha morcosan...vagy pedig elrohan. :D múltkor pl. áltam a büfében, és ahogy bejött, meglátott és kirohant. De komoly. Pedig annyira nem vagyok ijesztő. :P
És sok ilyen hangulatingadozása van, én pedig ezt nem igazán értem. Valami ötlet, hogy ez mi lehet?
Ne sértődj meg...
Tényleg nem vágod le hogy tetszel neki?!
Vagy ez vagy valami olyat hallott rólad amitől félni kezdett tőled de az első inkább...
Szerintem látta hogy a büfés finomitja a kaját... Pl a hajával meg ilyenek 😊...
16F
De igen tetszel neki es felenk én is ilyen voltam...
Tetszel neki valószínűleg:) és nem igen tud mit csinálni:D
ő nem az a típus aki oda megy és lenyom egy cijja Ceca van gazdád" béna szöveget:) és szerintem ennek örülni kell, na mindegy:D a lényeg hogy te ha gondolkozol te is valamiféle kapcsolatot teremteni vele, akkor próbálj ezen az úton vissza jelezni neki:) és aztán tovább a közeledés rögös útján:)
Köszi a tanácsokat, a vámpíros elmélet különösen tetszett. :P
Csak azt nem értem, hogy ha nekem tetszik valaki, akkor,, mágikus módon'', teljesen
,,véletlenül '' mindenhol ott vagyok, ahol az illető.:D Ezek szerint a fiúk nem így működnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!