Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ilyen szituációban? Összejönni az exeddel?
Sziasztok!
4 hónapja szakítottam a barátommal.Ez egy fél éves kapcsolat volt.Azért mondtam ki hogy vége,mert a kapcsolatunk utolsó szakaszában,nagyon sokat veszekedtünk,nagyon sokszor megbántott,megsértett,olyanokat szólt amilyeneket nem kellett volna.Ráadásul a kapcsolatunk részben a szülei miatt ért véget.Mivel a szülei velem rettenetesen rendesek voltak,de túl szigorúak voltak az iskola terén a fiukkal,de olyan szinten hogy egy hármas 1x-i becsúszásáért már közel 1 hónapot nem beszélhettünk.
Tehát eltelt azóta 4 hónap.Megmaradtunk barátoknak.De felmerült bennem,hogy mi lenne ha megint összejönnénk?Mert ő megváltozott azóta.És nyitott lenne arra hogy megpróbáljuk.Csak van 2 bökkenő.A szüleink.Az enyémek rettenetesen örültek hogy vége.Anyum a haját szaggatná ha megint összejönnénk...nagyon haragudna rám.Az ő szüli pedig semmit se változtak.Túlzottan büntetik MINDEN miatt.És félek hogy megint előjönnének azok az okok amik miatt szétmentünk.Tehát kettős érzéseim vannak...
Valahol adnék neki egy új esélyt...valahol nem...
Ha ez a szituáció veletek történne,ti mit tennétek?
Dehogy változott, ugyanolyan bunkó, mint volt, csak épp most, hogy nem vagytok sokat együtt, nem látod.
A szüleidnek igaza van, én is kiherélném azt a férfit, aki bántja a lányomat, és a te exed rendszeresen bántott!
Köszönöm szépen!
Igazad van.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!