Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Barát, vagy több?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barát, vagy több?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akit akkor ismerten meg, mikor meg volt barátja. Aztán nemsokára a fiu miatt szétmentek. Mindent, de tenyleg mindent megbeszélünk.

A legrosszabb vicceimen is nevet.

Tudom, nesze neked facebook. En 18 eves vagyok, a lany 16. Koszoneskor mindig küldi a puszis arcot, melle írva, higy puszi.

Valóságban is puszi puszi van...

Irja, hogy mennyire jo velem beszelni, melle irja a szivet.

Azonban élőben sosincs semmi,max egy ölelés.l, koszoneskor baráti puszi.

Kerdes, hogy ezek alapján o lehet, hogy többre gondol? Erdemes lenne kezdemenyeznem? Ha igen, hogyan tehetném?

Kihívtam sétálni, higy ha van kedve, majd nagy betűkkel irta, higy jooo.

Ott mit csinaljak, vagy mondjak neki? Nem akarom tönkretenni ezt a barátságot, de jo lenne megtudni, mert ellenemre sincs a dolog igazából.

Köszönöm válaszaitokat elore is.

2017. máj. 8. 20:21
 1/1 anonim ***** válasza:

*Szia még áll a séta?

-Aha

-Figyelj, nem szeretnék veled rosszba lenni, de jó lenne tudni, hogy egy randi lenne-e?

Ha azt válaszolja, hogy nem tudja, mondd azt, hogy akkor legyen randi de ha nem müködik maradjon minden ugyan így!

2017. máj. 8. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!