Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőm elkezd drogozni, akkor mit tegyek?
Sziasztok!
Barátnőm legjobb barátnői füveznek, és drogoznak is. Barátnőm (tudtommal) tiszta, sosem próbálta ki, ő nem volt sosem az a balhés típus. Viszont azt mondta, hogy képesek lennének a barátnői őt is rávenni ilyenekre, mert többször kínálták nekik. Többször tett nekem olyan megjegyzést a barátnőm, hogy lehet majd kipróbálja, stb. Tudja, hogy én az ilyeneknek nagyon ellene vagyok, mint minden más káros dolognak. Nem szeretem, ha valaki cigizik, drogozik, vagy túl gyakran iszik alkoholt. Szerintetek mit kellene tennem, hogyha ez megtörténne? Feljelenteni őket a rendőrségen? Vagy csak a barátnőit? Persze bizonyítékokkal a kezemben... Először is próbálom megelőzni ezt a problémát, hogy sor kerüljön arra, hogy kirpbóálja, de tartok tőle, hogy nem fogok sikerrel járni.
Nem is azzal van a gond, hogy párszor füvezne, hanem az, hogy nagyon úgy tűnik, azért tenné, mert a barátnői kínálgatják.
Azzal nincs nagy gond, ha valaki kipróbálja, mert érdekli őt, ettől még nem biztos, hogy függő lesz. Viszont aki azért próbálja ki, mert a baráti köre is füvezik, és akkor az "milyen menő", az akaratgyenge ember.
Nagyon-nagyon gáz lenne ha feljelentenéd.. :D
Jó lenne tudni, hogy a "drogozás" alatt mit is értesz.
Első: magától nem jutna eszébe, de a bartánőinek már volt több rendőrségi ügye, bár azok lopás miatt. Sajnos nagy valószínűséggel miattuk próbálná ki. Amitől a legjobban félek, hogy mivel sokat találkozik velük, nem egy kipróbálásról lenne szó, hanem minden találkozásnál egy-egy szívás.
Második: A két barátnő közül az egyik füves cigit szív, eddig még erről tudok. A második vénásan adagolja magának a cuccot be, ő már túllépte a füves cigi szintet.
"a bartánőinek már volt több rendőrségi ügye, bár azok lopás miatt"
Ezt nem is írtad. Pedig lényeges, engem nagyon zavarna, ha ilyenekkel barátkozna. Sőt (bár nem vagyok ennek a híve), megmondanám neki, hogy válasszon: vagy ők vagy én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!