Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ez normális vagy mit tudok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális vagy mit tudok csinálni?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok és most van először barátom. Mióta megismertem, egyszerűen semmire nem tudok koncentrálni. Még év vége előtt egy kicsit rá kéne hajtani a tanulásra meg mindenre, ehhez képest minden napom azzal telik, hogy csak azt várom, hogy találkozzunk. (Kb hetente találkozunk nem fojtjuk meg egymást alapon.) Egész nap csak azt várom, hogy végre lássam, megöleljem, megcsókoljam stb... Ezzel mégis mit tudok csinálni, hogyan tudom egy kicsit kontrollálni az érzéseimet? Előre is köszönöm!
2017. máj. 1. 20:24
 1/1 Csucsu007 ***** válasza:
Ez egy nehéz kérdés. Szerintem amikor már nagyon szerves része lesz az életednek, akkor nem fogsz folyton rá gondolni.
2017. máj. 1. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!