Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem visz haza a barátom?
Figyelt kérdés
Több mint fél éve együtt vagyunk, mindketten 17 évesek, de egyszer sem vitt még haza, pedig nálam gyakran szoktunk lenni. De ő ezt soha sem hozza fel, hogy átmennék-e vagy valami,a nála alvást meg pláne nem. Meg gyakran rendeznek családi összejöveteleket és engem soha nem hívott meg. És minél jobban telik az idő, annál rosszabb érzés. De nem szeretném megkérdezni tőle hogy "Hé, miért nem viszel haza?", meg nem szeretném meghívatni magam. Szerintetek?? Vélemény? Sokat jelentene a segítség, előre is köszönöm. ♥2017. ápr. 30. 17:32
1/7 anonim válasza:
Lehet hogy szégyell valamit, vagy a családjának van egy elképzelése rólad, és pont hogy téged. Bár mivel a kapcsolat kommunikációra épül (ma már nem) lehet hogy meg kéne kérdezned, ebben nincsen semmi gáz. Ha egy ilyet nem mersz megkérdezni, jobb ha szakítasz. Ha már a nyílt kommunikáció nem megy, akkor ott nagyobb baj van annál, hogy nem visz haza.
2/7 anonim válasza:
Hallod én most ennek a kérdésnek kíváncsi lettem a konkrét válaszára. Kérdezd meg,kérlek a barátodat,aztán írd meg ide légy szíves,hogy mit mondott!
3/7 anonim válasza:
Szerintem sincs abban rossz ha rákérdezel. Kérdezd meg hogy miért nem ismerheted meg a családját. Vagy csak mondd el neki ,hogy szívesen megismernéd őket és nem érted eddig miért nem.
Tényleg írd le , mert engem is érdekel:D
4/7 A kérdező kommentje:
Ismerem a családját, néhány iskolai eseményen találkoztunk már, mivel a sráccal ugyan abba a gimibe járunk (évfolyamtársam). Úgyhogy nem arról van szó, hogy nem akar bemutatni. Ezért nem értem az egészet. Mindenen túl vagyunk már, a szüleink is ismerik egymást. Nem értem mi a baja
2017. ápr. 30. 19:23
5/7 anonim válasza:
Még mindig csak annyit tudok mondani ,hogy kérdezz rá.
6/7 anonim válasza:
Kérdezz rá, de itt van a saját példám. Sokáig én se vittem haza a barátnőmet mert építkeztünk és kb. "romokban" állt minden. Ezt nem szószerint kell érteni, csak úgy hogy semminek nem volt normális helye, a szobám pl. tele volt pakolva gipszkartonnal és parkettával. Egy ágy volt meg egy szekrény a többi bútor darabokra volt szedve. De hát ez nyáron volt, azóta van egy jó nagy szobám, 2 ágy is bőven elfér, stb. Van hogy nálam is alszik a barátnőm.
7/7 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki egy vita keretén belül és megértette hogy mi a bajom, nem fogadta rosszul a dolgot pedig nem beszéltem vele túl kedvesen. Viszont hatásos volt. azóta haza vitt és nála is aludtam . Már minden jó. Azt még mindig nem tudom hogy mi volt az oka annak hogy ennyit kellett rá várnom, de már mindegy is. Köszönöm a válaszokat. :)
2017. máj. 17. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!