Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merem haza hozni a baratom. Mit csinaljak?
Ok se valami gazdagok ,de engem nem is erdekel.
Kozepesen elunk ,szoval nem vagyunk se szegenyek se gazdagok. A hazuunk haaaaat kivulrol lejott a fal mert az ocsem mindig labdazik rajta:S belul kivan festve a haz ,csak itt is a fal.. van ahol lejott, es van ahol peneszes egy nagyon picit (a szomszed miatt,mivel ikerhazban elunk a szuleimmel!)
De amugy tisztasag van mindig es rend. Ami miatt meg aggodom,sokan vagyunk testverek, es az ocsem mellettem alszik. Plussok a szekrenyen,matricak,stb fius dolgok:S mit tegyek ?:/ a valaszokat elore is nagyon szepen koszonom!!
15/L
Szeerintem tök vagány, és aki ilyen miatt elhagy, az nem is szeretett sosem, menjen csak.
A barátnöméknél volt hasonlóan kaptikus a helyzet, de imádtam ott lenni kamaszként. Egyáltalán nem érdekelt a külcsiny, mert a bnömék végtelenül kedves emberek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!