Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom, hogy ő az igazi?
Sziasztok. Fél éve járok egy fiúval, a legviccesebb, legjófejebb srác, akit az ember csak kívánhat magának. A gond az, hogy én sohasem voltam belé szerelmes, ő jött oda hozzám, azóta folyamatosan beszélünk és nagyon jól elvoltam vele addig, amíg nem éreztem a dolgok súlyát. A családját is megismertem már, ő is az enyémet.
15 éves vagyok, ez az első párkapcsolatom és úgy érzem, nagyon komolyan gondolja velem.Valamikor azt érzem nagyon szeretem, azt akarom, hogy ő legyen a férjem, valamikor meg elgondolkozom azon, hogy előttem még az élet, ki kéne használnom ezt az időszakot és nem elkötelezni magam már most egy életre. Szó sincs forróvérűségről, de ha el akarnék menni egy buliba, ott is nagyon vigyáznom kéne, mit teszem. Elég szorult helyzetben vagyok, mert szeretném is,meg nem is, Ha szingli vagyok az a baj, ha nem akkor meg az. Imádok vele lenni, de nem tudom, hogy ezt kéne-e érezni, ha igazán szerelmes vagy és vele akarod leélni az életed.
Azt hiszem mindent leírtam, ha segítenél egy válasszal, megköszönném.
Idővel változni fog ez a dolog.
Még csak most kezded az életet élni.
Az érzéseid simán változtathatnak idővel.
A mostani tinipárok is sokszor olyan szerelmesek lesznek hogy azt hiszik hogy örökké fog tartani.Közben előttük az élet és az idő elteltével minden változik.Ne izgulj, ne ezen agyalj.Érezd vele jól magad és szeresd.Majd később úgy is érezni fogod hogy mi lesz belőle.
Igaz amit #1-es ir. Ebből a tini "örökké"-ből kaptam én is ízelítőt.
Hogy ki az igazi? Azt akkor tudod meg amikor még öreg korodban ott fogja a kezed amikor örökre lecsukod a szemeid, vagy ő az övéit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!