Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » 19-20 éves fiúk nektek mettől...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19-20 éves fiúk nektek mettől meddig tart az ideális kor egy lánynál?

Figyelt kérdés
(azért ide írom mert láttam hogy rengeteg ennyi idős nézi ezeket a kérdéseket. Arról van szó hogy van egy 14 éves barátnőm és neki van egy 23 éves barátja és nem vagyok benne biztos hogy ez annyira jó ötlet a barátnőm részéről ezért gondoltam körbekérdezek itt.
2017. ápr. 23. 21:44
 1/6 anonim ***** válasza:
17 vagyok es nekem a minimum a 15 eves a lanynal dr hat vannak fura emberek mimdenki kulonbozik, de nagy a valaszonisege hogy csak a naivitasat hasznalja ki persze arra is van esely hogy szereti csak ez szerintem ritkabb.
2017. ápr. 23. 21:49
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2017. ápr. 23. 21:50
 3/6 anonim ***** válasza:

Én jelenleg 19 vagyok, pár hónap múlva húsz. Eddig csak idősebb barátnőm vol, de a minimum nálam jelenleg a 17-18.

A barátnődéknél túl nagy az életkorkülönbésg, mert azért egy 23 évesnek vannak bizonyos igényei, amiket a barátnőd remélem nem akar kielégíteni ebben a korban.

2017. ápr. 23. 21:54
 4/6 anonim ***** válasza:

17-22 között

Az megint más, hogy 22 éves lány már nem nagyon állna szóba velem, de én meg egy 16 évessel nem tudnék nagyon mit kezdeni.

Őszintén szólva várom is hogy öregebb legyek, mert 30 alatt egyszerűen nagyon kicsi az esély egy komoly és főleg hosszú kapcsolatra. (persze vannak kivételek biztos.) És én ilyenre vágyom, ilyen típus vagyok.

20/f

2017. ápr. 23. 22:15
 5/6 anonim ***** válasza:
két héten belül én is 20 vagyok (úristen hogy repül az idő :D), 16-19 a megfelelő korosztály, azalatt a többség éretlen (bár lefele és felfele is vannak kivételek), fentebb pedig én vagyok a fiatalabb, ami nem igazán előnyös általában
2017. ápr. 23. 22:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Én 19 éves lány vagyok, de én nem támogatom a barátnődet hogy egy ilyen idős fiúval összejött.. a srác vagy éretlen vagy szimplán kiszeretné használni a barátnődet, hogy még fiatal és naiv. Ha barátnőd 24 lenne a srác meg 33 az megint más, akkor már mindkettőnek teljesen más az életszemlélete.
2017. ápr. 23. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!