Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit adhat egy 40 éves nő egy 21 éves srácnak amit én nem tudnék neki megadni?
Figyelt kérdés
Nem értem mit eszik egy idős nőn aki az annya lehetne én meg fiatal vagyok és hozzáillő. Segítsetek hogyan csábíthatnám el a srácot. Szerintem tetszek neki csak kéreti magát.
15/l
2017. ápr. 14. 22:25
1/8 anonim 

válasza:

"15/l"
na, pont a gyerekes éretlen gondolkodásod és viselkedésed miatt vagy taszító.
és te mit akarsz egy 21 évestől?
neked miért nem jó a 15-18 éves korosztály?
2/8 anonim 

válasza:

Olyan dolgokat, amiket te az elkövetkező kb. 25 évben fogsz megtanulni, megélni, megtapasztalni.
3/8 anonim válasza:
15 évesen jó időben kezded az ipart.. Nem csoda,hogy a mai huszonéves lányok már csupa kiélt fejű lestrapált kancák, akik már mindent kipróbáltak amit csak el lehet képzelni, és ezért semmi nem is jó nekik.
4/8 anonim 

válasza:

Biztos nem pedofiliáért akar a börtönben ülni,szóval irány az iskola,tanulj inkább,és ne szólj bele a felnőttek dolgába.
5/8 anonim 

válasza:

Egy 40 éves nő ha jól tartja magát akkor elég vonzó, szóval nem értem mit pampaogsz + neki ott van még az élet tapasztalat és jobb esetben a magasabb ismerettség így lényegesen jobb beszélgető partner is mint te.
6/8 anonim 

válasza:

Egy 40 éves nő le tudja írni az "anyja" szót :D
7/8 anonim válasza:
"Mit adhat egy 40 éves nő egy 21 éves srácnak amit én nem tudnék neki megadni?"
Pénzt mondjuk.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!