Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben a srácnak, akivel már 1,5 hónapja ismerkedünk megmondanám, hogy csak szexkapcsolataim voltak eddig, mennyire valószínű, hogy elítél? 20/L
Ezt nem lehet tudni, te ismered őt. Vagyis még nem, de majd kiderül.
Vállalva a lepontozást és talán a te megsértésed, ha egy férfi ilyennek jött volna nekem, ha nem is ítélném el, de nagyon résen lennék. Valahogy nekem az ilyen típusú felületes kapcsolatok elindítanak egy vészcsengőt, hogy valami gáz van/volt a háttérben.
ha valaki ezen kiakad az annyit is ért....
én is az őszinteséget tartom a legfontosabbnak, ezért nem is kéne olyan ember aki nem fogad el úgy ahogy vagyok. azt viszont döntsd el hogy neked ez mennyire fontos. én inkább elmondanám, ha nem tetszik neki hadd menjen.
"Ha szeretned hogy nokent banjon es tiszteljen teged meg valamennyire"
A tiszteletet ki kell érdemelni, az nem jár senkinek alanyi jogon. Nemtől függetlenül.
Ha jót akarsz magadnak, akkor nem mondod el, és csendben reméled, hogy sose derül ki.
Elhiszem, hogy most marha nagy elfogadás van, meg mindenki élje ki magát, de nagyon sok olyan fiatal férfi van még mindig, akinek egy ilyen információ után elmenne a kedve, hogy sokadiknak beálljon a sorba, és azon kezdene agyalni, hogy ő vajon hány menetre lesz elég neked.
Nem beszélve arról, hogy ilyenkor sok srác egyből azon kezd agyalni, hogy az ő tapasztalata sehol sincs a tiédhez képest, mert ő eddig csak egy-két lánnyal feküdt le (igaz, velük akár évekig is járt), és kevés lesz oda a mérete is.
"Ha jót akarsz magadnak, akkor nem mondod el, és csendben reméled, hogy sose derül ki."
Ebben az esetben viszont soha nem lesz jogod elvárni tőle az őszinteséget, mert ugye milyen alapon.
Nem mondom, hogy kiugranék a bőrömből örömömben, mert nem, de az őszinteséget mindenképp értékelném.
Ettől még lehet, hogy az a fiú pont megutál emiatt...
Biztos, nem valószínű.
Én nem számolnék be róla részletesen, akit tud, azt persze nem tagadnám le. Semmi köze hozza!
Ezen sokan rágódnak, hogy hányan voltak előttem, de ezt a beteges féltékenységet le kell állítanod!
Most most van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!