Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? (Többi lent)
Szerintem feleslegesen aggódsz ezen. Ha mindketten szeretitek egymást ,akkor miért számít hogy előtted mit csinált és kivel szexuálisan. Nem csalt meg. És egy barátnak (mert azok voltatok) az ember miért ne mondhatná el a dolgait? Nincs ebben semmi rossz.
Ha már nem is beszél róla akkor pedig tényleg felejtsd el. Most veled van és ez számít.
Látszik, hogy gyerek vagy...
Az én volt barátom tudod hány nővel volt? Ha 4 keze lenne, akkor sem tudná megszámolni. És beszélt is az élményeiről, akkor, amikor már együtt voltunk, mi volt jó, mi rossz, mit szeretett, és mondott olyat is, amiről tudtam, hogy én sosem fogom tudni megadni neki. De ez sosem zavart. Miért? Mert szerettem, és szeretett, én voltam a barátnője, megosztotta velem a bizalmas dolgokat - ennek még inkább örültem is. Ez nyitottságot jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!